Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Nuendo 3 - ni zvoka v sample editorju ?


4 odgovorov v tej temi

#1 andro31

andro31

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 145 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Trebnje

Objavljeno 02 januar 2008 - 06:41

Imam težavico v Nuendu :-?

Ko odprem Sample Editor (torej, ko hočem editirat špuro in ko playam samo to špuro), ne predvaja NOBENEGA zvoka :?:

V multitrack pogledu vse funkcionira bp.
Uporabljam M-Audio ProjectMix.

Hvala!
"H.A.L. is just I.B.M. shifted one letter to the left. "

#2 andro31

andro31

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 145 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Trebnje

Objavljeno 03 januar 2008 - 02:41

Juhu, sem našel biggrin.gif !

Pod VST Connections sem si pod Studio dodal Monitor bus, ki predstavlja Aduition bus za monitoring, kamor spada tudi predvajanje v sample editorju in exportiranje realtime mixov ... In voila, dela laugh.gif !!

Fino je vsake toliko cajta vzet v roke operation manual 8) !
"H.A.L. is just I.B.M. shifted one letter to the left. "

#3 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 831 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 03 januar 2008 - 03:33

Dolgo si rabil :twisted: , to sem ti govoril že teden dni nazaj tongue.gif
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#4 andro31

andro31

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 145 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Trebnje

Objavljeno 03 januar 2008 - 09:07

Ja sigurno, če bi ti govoril tole teden nazaj, potem bi jaz mel tole en teden nazaj tudi poštimano in ne bi rabu manuala na pol raztrgat :twisted: !

Jegermajstra je pa blo, a ne biggrin.gif
V katerem agregatnem stanju si zaključil ? :smt030
"H.A.L. is just I.B.M. shifted one letter to the left. "

#5 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 831 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 04 januar 2008 - 08:50

QUOTE (andro31)
Ja sigurno, če bi ti govoril tole teden nazaj, potem bi jaz mel tole en teden nazaj tudi poštimano in ne bi rabu manuala na pol raztrgat :twisted: !

Jegermajstra je pa blo, a ne biggrin.gif
V katerem agregatnem stanju si zaključil ? :smt030


Kaj se pa buniš, sej nisem mislil na rešitev ampak na MANUAL :twisted:
Sem pa ti tudio dovori o outputih in inputih samo nevem katerih tongue.gif
Zaključek je bil pa čist OK. :smt030
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.



Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov