Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

RADIO LIVE NA PC NE DELA VEČ


4 odgovorov v tej temi

#1 lgobbo

lgobbo

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 4 prispevkov

Objavljeno 02 marec 2011 - 08:24

Pomoč,
Od pred cca 2 tedna, ko se povežem na tipični dve postaji, ki sem jih na računalniku poslušal, ne vzpostavita več povezave. PC je HP laptop 6830s. Res je, da je pod nadzorom naših računalničarjev, ki pa pravijo, da niso nič intervenirali, saj na vseh PC od kolegov se povezave vzpostavijo tako kot pri meni prej. Prilagam izgled strani teh dveh postaj+ 1 kartako-HIT(enako z vsemi v živo in streaming).
Zahvaljujem se vsem, ki bi mi pomagali, saj teško shajam brez glasbene podlage.
Razumite, da nisem strokovnjak za PCje(zaradi prestrokovnih nasvetov).
Lucio

Pripete sličice

  • 2011_02_16_081101.jpg
  • 2011_02_16_081206.jpg
  • 2011_02_16_081003.jpg


#2 kochobass

kochobass

    PA PRO USER

  • Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1 264 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Domžale

Objavljeno 02 marec 2011 - 09:19

Skoraj 100% sem da je ne-delovanje internetne radijske postaje posledica ne-plačevanja RTV prispevka.

check it! wink.gif

mogu sm tongue.gif ...

drugač pa pejdi si dol dal zadnjo verzijo Windows Media Playerja ali pa Nullsoft Winamp-a ... pa bo delalo?
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik
in še kak projekt za spotoma ;)

#3 lgobbo

lgobbo

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 4 prispevkov

Objavljeno 02 marec 2011 - 09:24

QUOTE (kochobass @ 2. Mar 2011 09:15:37) <{POST_SNAPBACK}>
Skoraj 100% sem da je ne-delovanje internetne radijske postaje posledica ne-plačevanja RTV prispevka.

check it! wink.gif



pozdravljen kochobas.
Si me pa presenetil s takim odgovorom in ne razumem ali me zaj... ali misliš resno.
Računalnik je od firme za mene in ga jaz stalno uporabljam povsod.
PCjev je kar nekaj v sistemu firme, ostali normalno sprejemajo postaje(sem preveril taiste moje postaje), samo moj ne sprejema VEČ(do pred kratkim je). Moji računalničarji(od firme) so mi rekli, da mi ne bodo zrihtali, ker itak nihče nebi smel imeti te možnosti.
Če mi boš dal koristen nasvet, ti bom hvaležen(nekoristne že pozmam-svoje)...

#4 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 830 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 03 marec 2011 - 11:20

Če delaš v kakšni javni ustanovi je to čis neki normalnega....admin ti je pač zablokiral porte za radio...tko je smile.gif)
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#5 lgobbo

lgobbo

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 4 prispevkov

Objavljeno 03 marec 2011 - 11:36

QUOTE (ixi @ 3. Mar 2011 11:20:30) <{POST_SNAPBACK}>
Če delaš v kakšni javni ustanovi je to čis neki normalnega....admin ti je pač zablokiral porte za radio...tko je smile.gif )



...ja verjetno je tako(sem v večji privatrni firmi, a je isto glede tega).
Vendar parvijo fantje, da niso opravili nobene posebne operacije v tej smeri, saj bi jo pri vseh. In to je razlog zaradi katerega upam, da je kaj drugega.
Npr., ko odprem predvajanje iz web strani, se mi po defaultu javi Real player(prej vse v redu, zdaj noče delati (slika bila v prilogi)). Kako bi spremenil default v GOM player, ki ga imam instaliranega in mogoče bi delal?
Lucio



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov