Roland G-70
Objavljeno 19 maj 2012 - 01:59
Imam eno vprašanje in sicer če ima kdo tukaj na forumu klaviaturo Roland G-70.
Trenutno imam klaviaturo Yamaha PSR S900, zaradi potrebe po več oktavah (in raziskovanju) pa bi se odločil
za menjavo yamaha-Roland. Nekdo mi je ponudil da bi menjal z mojim doplačilom okoli 300€.
Se izplača?
Mi kaj doprinese?
Rad bi slišal še vaše mnenje...
Hvala in LP Matic
Objavljeno 22 maj 2012 - 05:27
¸Klaviaturo potrebujem za igranje v živo... ?
Objavljeno 23 maj 2012 - 04:57
Objavljeno 17 oktober 2023 - 01:44
<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-a...lytics.js,ga'); ga('create', 'UA-3457651-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>
Osebno se rolanda izogibam, ker ima "plastične" zvoke. Če rabiš ritme razmisli v smeri Korga. Osebno si lastim dva Kurzweila- PC3x in K2000Vp in ne poznam osebno nobene od klaviatur ki jih navajaš. Splošno dejstvo je, da je roland "plastik" sound . Kaj pa midi klaviatura in preko nje igraš Yamaho!?
<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-a...lytics.js,ga'); ga('create', 'UA-3457651-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>
Osebno se rolanda izogibam, ker ima "plastične" zvoke. Če rabiš ritme razmisli v smeri Korga. Osebno si lastim dva Kurzweila- PC3x in K2000Vp in ne poznam osebno nobene od klaviatur ki jih navajaš. Splošno dejstvo je, da je roland "plastik" sound . Kaj pa midi klaviatura in preko nje igraš Yamaho!?
Potemtakem ti Rolanda ne poznaš,ker je ravno obratno.Roland G70 je vrhunska klaviatura z katero se ne more kosati noben Korg čeprav ima Korg sampler katerega pa G70 ne potrebuje saj ima vrhunske zvoke popolnoma enake kot jih ima nova yamaha Genos in pri testiranju se je G70 celo pokazal boljši od Genosa ceprav je starejši.
G70 je edini Roland kateri je bil narejen vrhunski od vseh Roland kar obstajajo,ker je roland naredil napako z Va7 in je z G70 izdal klaviaturo z vsemi možnostmi kar je mogoče in na klaviaturah obstajajo.
Skratka G70 ima toliko možnosti katerih nima nobena klaviatura od vseh instrumentov vključno z Guitar Mode.Zvoki so posnetki originalnih instrumentov in zvenijo tudi kot originali in ne neki plastični kot navajaš verjetno misliš svojega korga.Sem profesionalni glasbenik,programer klaviatur,izdelovalec ritmov,zvokov,samplov itd. imam skoraj vse modele klaviatur in ne govorim na pamet.Plastične umetne zvoke kot navajaš pa imajo ravno vse Yamahe.
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov