da bostvari malo bolj pošlihtane!!
QUOTE (satoration)
Zveni kul, se najmanj me zanima reverb, hehe - sala - dober posnetek - kateri mici so bili v igri na close - "dinamika"? Kater kompresor? Nice. :smt023
edit: PCM91 mi je bolj vsec - pri TCju me moti neka cudna modulacija v repu reverba, Lexicon pa je bolj okrogel, lepse odzveni oz. kot je rekel Blaster zveni bolj "naravno"...
edit: PCM91 mi je bolj vsec - pri TCju me moti neka cudna modulacija v repu reverba, Lexicon pa je bolj okrogel, lepse odzveni oz. kot je rekel Blaster zveni bolj "naravno"...
QUOTE (andro31)
Snemano s KSM27, v akustično bolj slabo (beri za en k...) tretirani sobi 2x2m (vsepovsod stari dobri plamafon, da o kakšnih basstrapih ne govorim ), v štartu brez kompresorja. Kaj je deval gor potem Ixi, naj sam pove ...
Kar se tiče primerjave, se meni bolj dopade TC. Kar satoration omenjaš kot neko modulacijo (ki se še najbolj sliši na repu), se mi zdi, da v bistvu da nekako drugačen zven komadu, ki meni zveni lepše in bolj polno, kot pri Lexiconu .... Mogoče samo občutek (pozna ura )
Kar se tiče primerjave, se meni bolj dopade TC. Kar satoration omenjaš kot neko modulacijo (ki se še najbolj sliši na repu), se mi zdi, da v bistvu da nekako drugačen zven komadu, ki meni zveni lepše in bolj polno, kot pri Lexiconu .... Mogoče samo občutek (pozna ura )
Snemano je blo kot Andro31 pravi z Shure KSM27, sicer nevem v kombinaciji s kakšnim preampom. Vokali so dokaj temni, in sicer zaradi velikosti vokal buta, 2x2m + vse v plamafon).
Procedura pa je sledeča: kompresor Drawmer 1960 + eq Mindtprint DTC => vsi vokali na grupo in samo za barvo UAD LA2A :wink: (nemorem si pomagat zadrogiran s tem pluginom ), reverb TC M3000.
Toliko za enkrat.
Če pa Andro31 dovoli dodat 1 izsek s komada ki je recmo final pa pripopam še to gor :wink: