Piskotki

Skoči na vsebino

Tema pomoči: Moj pomočnik

'Moj pomočnik' je majhno okno, kjer najdeš najbolj uporabne povezave in možnosti. Pomočnika odpreš tako, da klikneš na link 'Moj pomočnik' na vrhu vsake strani (moraš biti prijavljen na forumu). Naslednji oddelek je 5 najbolj uporabnih povezav: Informacije – Ta zavihek ponuja povezave na najbol dejavne uporabike trenutnega dne ter na top 20 listo najdejavnejših uporabnikov, kakor tudi na tvojih zadnjih 10 prispevkov. Lahko tudi pregleduješ Moderatorsko ekipo. Novi prispevki – Prikaže povezave do vseh novih prispevkov od tvojega zadnjega obiska ter kdaj so bili oddani. Iskanje – Z uporabo tega zavihka, lahko pregleduješ po forumu na enak način, kot deluje standardna funkcinja iskanja. Ta okvir vam bo pokazal število rezultatov s pripadajočimi povezavami Nedavna zasebna sporočila – Tu si lahko ogledaš tvojih 5 zadnjih ZS in kdaj so bila prejeta. "Moj pomočnik" se lahko prikaže tudi, ko prispe novo zasebno sporočilo. Če ste izbrali, da bi bili radi obveščeni ob prihodu novega ZS, se vam bo okvir mojega pomočnika prikazal na strani, kjer bo prikazano vaše zasebno sporočilo.