Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

IZDELUJEM ABSORBERJE / DIFUZORJE / BASS TRAPE... PO NAROČILU

3 odgovorov v tej temi

#1 kmet

kmet

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 45 prispevkov
  • Interests:produkcija (ljubiteljsko) :)

Objavljeno 20 februar 2014 - 11:29

Pričel sem z izdelovanjem akustičnih elementov za studie in ostale glasbene prostore.

Izdelujem absorberje, difuzorje, bass trape... VSE IZKLJUČNO PO NAROČILU IN PO VAŠIH ŽELJAH!
Predhodno mi pošljete specifikacije vaše sobe in po izračunih izdelam primeren element izključno za vaš prostor.

Cene seveda ugodnejše kot v trgovinah wink.gif

V kratkem priložim še nekaj slik izdelkov, ki sem jih "spravil skupaj" do sedaj. smile.gif

Če kdo potrebuje kaj zgoraj omenjenega, me lahko kontaktira na št. 031 264 353 (Alen) ali na mail: alen@ansambel-biseri.com

LP, Alen Klepčar

Prispevek uredil/a: kmet, 21 februar 2014 - 01:26 .

#2 kmet

kmet

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 45 prispevkov
  • Interests:produkcija (ljubiteljsko) :)

Objavljeno 07 avgust 2014 - 09:23

Pridno ustvarjam svega i svašta.

Mogoče komu kakšna zadeva prav pride, zato bom objavil tudi kakšno sliko mojih izdelkov smile.gif

To je večji panel - v celoti absorber, z difuzorjem v sredini. Z večih takih kosov se da kar konkretno izboljšati in spremeniti akustiko v snemalnici.
Ta panel bo v kratkem še na stojalu s koleščki - za bolj praktično uporabo smile.gif

Pa še ena slika posneta med izdelovanjem... V celoti je iz smrekovega lesa, kamene volne in filca.
P.S. - obljubim da bom pospravil garažo ;D

#3 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5 982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 09 avgust 2014 - 10:06

Svetujem ti, da podaš kakšne natančnejše informacije o obsegu absorpcije, do katerih nizkih frekvenc delujejo tvoji bas trapi, pa kakšne specifikacije imajo difuzorji ipd.
Nenad Patkovic

#4 jejsus

jejsus

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 149 prispevkov

Objavljeno 11 avgust 2014 - 12:24

Nobenih slik ne vidim. Pa me tudi bolj podrobno zanima kakšni so, ker jih moram še dodat v plac, pa skoz odlašam :S. Kakšne so pa kaj cene, da vidim a se mi splača šraufat, pa klamfat?

V bistvu me najbolj zanima cloud, pa uni ki praviš da ima difuzor na sredini.

Prispevek uredil/a: jejsus, 11 avgust 2014 - 12:25 .

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov