Sanje končno postajajo resničnost. Po dolgih letih premlevanja in prilagajanja sem končno uspel dobiti parcelo in to poleg obstoječe hiše na kateri bom s pomočjo frendov in vaše podpore postavil nov snemalni studio.

Ker sem po naravi perfekcionist sem se odločil in kontaktiral vrhunskega dizajnerja snemalnih studiev g. Wesa Lachota(www.weslachot.com). Pri kontaktu mi je pomagal Simon Skalar, ki bo v prihodosti tudi s pomočjo Wesa uredil svoj home studio.
Vspostavili smo kontakt in začeli z pilotskimi skicami. Wes bo uredil in zrisal notranji design studia za zunanjo podobo bo poskrbel prijatelj arhitekt Sebastijan Vute.
Svet je majhen in to potrjuje, da se je Wes Lachot minuli vikend mudil v Kočevju, kjer smo dodelali in vskladili ideje in mnenja.
Prostornina objekta bo okrog 130m2. Vseboval bo: Control Room, Live room, 3 boothe, lounge, wc in teraso. Višina objekta bo 4,5 metra in ga bomo primerno vkopali v zemljo za okvirno 1 m. V tem trenutku smo v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja.
Objekt bo grajen iz betona.
Prilagam predvideno lokacijo in tloris studia.

Nadaljevanje sledi,..
Lep večer
Primož Velikonja