Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

faderport-nocturn


  • Prosimo prijavite se za odgovor
15 odgovorov v tej temi

#1 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 06 oktober 2008 - 04:27

faderport dela normalno dokler ne instaliram nocturna po instalaciji le tega je faderport na pol mrtev v smislu da samo ukaze sprejema in nic ne oddaja.
imam pa cubase4


a je ze kdo imel tak problem?

#2 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 07 oktober 2008 - 06:55

Res je da imam doma na mizi oba in FaderPort in Nocturn, vedar ju skupaj nisem še uspel uporabljat smile.gif Vsak posebej dela OK.

Preverim popoldne in javim !
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#3 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 07 oktober 2008 - 07:09

vsak posebej dela odlicno! ravno kar sem vse odinstaliral in ponovil komplet vajo ter posodobil z novejsimi verzijami in isti................... evilgrin0040.gif !

#4 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 08 oktober 2008 - 07:55

Imaš prav, probal oboje skupaj priklopit in res nedela potem NIČ. Ne automaping pri Nocturnu, pa še FaderPort je mrtev, funkcije nedelajo. Nisem imel ravno veliko časa, vendar mislim da je problem v tem da se uporabljaj isti protokol MIDI, in po mojem iste komade - se pravi npr. za Volume CC#10 pri fader portu, isto pa potem tudi za npr. Gain pri nekem pluginu.
Se bo potrebno detaljno poglobit v to zgodbo.
Če boš kaj stuhtal javi, in tudi jaz obratno.

Srečno!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#5 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 08 oktober 2008 - 08:17

sem na dobri poti! vec ko resim vse.

#6 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 08 oktober 2008 - 08:49

QUOTE (boby @ 8. Oct 2008 08:17:15) <{POST_SNAPBACK}>
sem na dobri poti! vec ko resim vse.


Kaj naj bi zdej to pomenilo ?
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#7 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 08 oktober 2008 - 10:00

da stvar resujem in napisem vec ko koncam.

#8 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 08 oktober 2008 - 10:15

reseno!

najprej sem instaliral nocturna,potem faderport in na nocturnu midi in-out izklopil ampak regler na faderportu se zmeraj ni delal-ostalo pa vse!
nato sem nalozil novejso verzijo za faderport in GAS!
dela vse kot more!

#9 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 09 oktober 2008 - 07:24

Če te prav zastopim si pobrisal vse od Faderport in nocturna, driverje in ostalo.
Nato prvo instaliral stvari za Nocturna in nato še tanov driver za Faderport ?
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#10 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 09 oktober 2008 - 08:00

ja. in ne smes pozabit midi in-out na nocturnu obkljukat OFF!

#11 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 09 oktober 2008 - 08:42

OK Thx!

Bom popoldne sprobla in javim!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#12 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 10 oktober 2008 - 08:07

Probal, sidec delata oba, vendar mi automapping noče zdej delat wacko.gif
Kakšna ideja ?
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#13 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 10 oktober 2008 - 11:32

kako to mislis?

#14 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 10 oktober 2008 - 11:35

Ja FaderPort dela BP, vendar Nocturn noče kontrolirat plugina, tut npr. če naložim že ustvarjeno mapo (npr. Waves Q10) odprem plug in ne dela, nemorem ju sinkat, ne pokonektata se !
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#15 boby

boby

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 127 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:ng

Objavljeno 10 oktober 2008 - 11:45

jast tega problema nimam, ko odprem plugin so avtomaticno kontrole na nocturnu.
poglej ce imas obkljukano automap focus follows..........ce je mogoce to to?

#16 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 792 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 10 oktober 2008 - 11:55

Bom preveril Hvala!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.




0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov