Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Nov CD Tadeja Vesenjaka - "Naša dejanja odmevajo v večnost"

kantavtor rock akustika folk

• Prosimo prijavite se za odgovor
Tema brez odgovorov

#1 satoration

satoration

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1 173 prispevkov
  • Interests:glasba, tehnologija, filozofija

Objavljeno 25 november 2014 - 10:31

Pred kratkim je pri založbi Pivec izšel album Tadeja Vesenjaka "Naša dejanja odmevajo v večnost", pri katerem sem prevzel večji del produkcije, snemanje, miks in žal tudi mastering, ker ni bilo financ za dodatno masteriranje, kar bi verjetno lahko dodalo še kak % kvalitete več... Ampak OK, tudi tako sem zadovoljen kako je izpadlo in ponosen, da sem lahko sodeloval pri tako pristnem in zanimivem projektu, kjer smo si lahko privoščili svobodne produkcijske ideje - recimo kakšne hudo heavy kitare v eni baladi, prleški kantavtorski song podati v aranžmajsko-zvočni obliki afriškega "bluesa", itd. Tadej je bil odprt za vse in k projektu so se kar prilepili razni gostje in dodali svoje dragocene prispevke, kljub omejenemu budžetu. Entuziazem med glasbeniki očitno še obstaja! 

Tehnične kuriozitete - razen par komadov, ki so bili posneti drugje ali na pol v živo (Lepe slike) so vsi vokali posneti na Neumann M149, akustične kitare na M149 in Gefell UM70, električne kitare na Sennheiser MD441 in Neumann M149 kak meter od ampa, flavte, cello in violina na M149, tolkala na MD441, M149 in včasih še na stereo par Line Audio CM3, preampi so bili en vintage WSW preamp in DAV BG1U.

Miks je komplet ITB z veliko UAD-2 plug-inov. 

Album že žanje odlične recenzije, v celoti pa ga lahko slišite tukaj: 

Ali naročite tukaj: http://www.zalozba-p...alog/knjiga/na/

Prispevek uredil/a: satoration, 25 november 2014 - 10:45 .

Prav tako označen z eno ali več od teh ključnih besed: kantavtor, rock, akustika, folk

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov