Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Kakovostni Vst-ji


105 odgovorov v tej temi

#91 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 21 junij 2010 - 08:35

za bass vem da ful folka rado koristi SpectraSonics trillian (akustik/elektrik bas, ne sinth, ceprav mislim da ma sint bas tut), http://www.spectraso...nts/trilian.php

js osebno kadar ne posnamem sam uporaim CHris Heins Bass (ma RES super jazz upright, fretless in 5string)
http://chrishein.net...productsite.htm

kitar ne uporablam, ker igram kitaro smile.gif
drugace pa so te dobri:
Music Lab realguitar www.musiclab.com
Applied Acoustics Strum (electric&Acoustic) http://www.applied-acoustics.com/
in za Prominy LPC sem slisal dobre..

za Brass NE MORES dobit boljsega (ampak res ne mores) kot:
http://www.wallanderinstruments.com/
in pa http://www.samplemod...om/en/index.php (najboljsa trobenta & sax kar jih je, zej po novem je se pozavna. super stvar)

stringsi definitivno LASS, blazno organski in neverjetno preprosti za programirat:
http://www.audiobro.com/

klavir jaz osebno:
4front technologies TruePIanos
http://www.truepianos.com/
svojcas sem uporabljal ivory, sam 200x vecja velikost (80gb proti 500mb) ne odtehta, sploh ce ga poskusis igrat s kontrolerjem.

velik jih hvali tut ArtVista

za celoten poceni orkester EWQL Gold ali Miroslav Philharmonik, ceprav, ce mas dnar, Wivi + LASS je pomoje ultimate orkester za tak denar.


za bobne se zadnje cajte igram z Mixosaurusom, drugace pa Superior 2.0 je tud zabaven.



razen Wivi se vsi dobijo... tako.. smile.gif

na koncu bos ugotovil da kar lahko posnames je veliko lazje posneto kot prepricljivo sprogramirat smile.gif
happy programming



#92 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 21 junij 2010 - 11:57

QUOTE (Ploki @ 21. Jun 2010 09:35:24) <{POST_SNAPBACK}>
za bass vem da ful folka rado koristi SpectraSonics trillian (akustik/elektrik bas, ne sinth, ceprav mislim da ma sint bas tut), http://www.spectraso...nts/trilian.php

js osebno kadar ne posnamem sam uporaim CHris Heins Bass (ma RES super jazz upright, fretless in 5string)
http://chrishein.net...productsite.htm

kitar ne uporablam, ker igram kitaro smile.gif
drugace pa so te dobri:
Music Lab realguitar www.musiclab.com
Applied Acoustics Strum (electric&Acoustic) http://www.applied-acoustics.com/
in za Prominy LPC sem slisal dobre..

za Brass NE MORES dobit boljsega (ampak res ne mores) kot:
http://www.wallanderinstruments.com/
in pa http://www.samplemod...om/en/index.php (najboljsa trobenta & sax kar jih je, zej po novem je se pozavna. super stvar)

stringsi definitivno LASS, blazno organski in neverjetno preprosti za programirat:
http://www.audiobro.com/

klavir jaz osebno:
4front technologies TruePIanos
http://www.truepianos.com/
svojcas sem uporabljal ivory, sam 200x vecja velikost (80gb proti 500mb) ne odtehta, sploh ce ga poskusis igrat s kontrolerjem.

velik jih hvali tut ArtVista

za celoten poceni orkester EWQL Gold ali Miroslav Philharmonik, ceprav, ce mas dnar, Wivi + LASS je pomoje ultimate orkester za tak denar.


za bobne se zadnje cajte igram z Mixosaurusom, drugace pa Superior 2.0 je tud zabaven.



razen Wivi se vsi dobijo... tako.. smile.gif

na koncu bos ugotovil da kar lahko posnames je veliko lazje posneto kot prepricljivo sprogramirat smile.gif
happy programming


Pfff ! Svaka čast za tole ! Hehe biggrin.gif

Lp

#93 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 26 junij 2010 - 06:09

Yo !

Mam eno težavo !

Namreč do zdej sem že inštalirat dosti vst-jev in je delal vse tko k mora, zdej nazadnje pa sm inštalirat EW QL SYMPHONIC ORCHESTRA STRINGS LIBRARY in ubistvu dela vse tko k treba razn k grem pod multi in tam pod large strings in odprem nekaj mi kr naenkrat pokaže to :
novo_2.JPG
Ko kliknm ok al karkolk druzga me vrže vn iz cubase oziroma ga krešne in moram vse že enkrat zagnat, zravn pa mi še to nardi :
novo_3.JPG
Vrže mi na čist x zvočno in ko hočem izbrati mojo M-audio fast track pro mi napiše da je ne najde oziroma da jo drug program uporablja neki tazga in potem moram trikrat ali večkrat zagnati cubase, da lahko naštimam nazaj na mojo zvočno ! Kaj bi to lahko blo ?
Je pa res, da vsakič k na loudam kkkšn multi mi pokaže to :
novo.JPG
Je to krešanje in zafrkavanje z zvočno mogoče kej povezan s tem ?

Upam, da mi bo kdo znal pomagat, ker je škoda, da ne bi moral uporabljati tega VST-ja, saj zveni dobro !

Hvala

Lp

#94 jetam

jetam

    PA PRO USER

  • Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1 050 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 26 junij 2010 - 09:11

QUOTE (beatmakerr @ 26. Jun 2010 07:09:30) <{POST_SNAPBACK}>
Yo !

Mam eno težavo !

Namreč do zdej sem že inštalirat dosti vst-jev in je delal vse tko k mora, zdej nazadnje pa sm inštalirat EW QL SYMPHONIC ORCHESTRA STRINGS LIBRARY in ubistvu dela vse tko k treba razn k grem pod multi in tam pod large strings in odprem nekaj mi kr naenkrat pokaže to :
novo_2.JPG
Ko kliknm ok al karkolk druzga me vrže vn iz cubase oziroma ga krešne in moram vse že enkrat zagnat, zravn pa mi še to nardi :
novo_3.JPG
Vrže mi na čist x zvočno in ko hočem izbrati mojo M-audio fast track pro mi napiše da je ne najde oziroma da jo drug program uporablja neki tazga in potem moram trikrat ali večkrat zagnati cubase, da lahko naštimam nazaj na mojo zvočno ! Kaj bi to lahko blo ?
Je pa res, da vsakič k na loudam kkkšn multi mi pokaže to :
novo.JPG
Je to krešanje in zafrkavanje z zvočno mogoče kej povezan s tem ?

Upam, da mi bo kdo znal pomagat, ker je škoda, da ne bi moral uporabljati tega VST-ja, saj zveni dobro !

Hvala

Lp

Ne uporabljam tega plugina, a vseeno mislim, da bi lahko bil prvi eror posledica premalo rama (če imaš 32-bitni OS, ti izkoristi do 3GB) meni je enako napisalo, ko sem v EZ drummerju odprl en velik set bobnov in sem rešil tako, da sem vse bobne ki jih nisem potreboval izključil preden je naloadalo dovolj da bi se sesulo (nakoncu mi zvok sploh ni bil všeč, tako da sem ga zbrisal in posnel komplet akustično), drugi pa posledica crasha. Če se mi sesuje Nuendo, imam potem dostikrat podobne težave in moram kdaj tudi večkrat restartat, da lahko uporabljam kartico.
Za zadnje obvestilo pa ne vem, če je sploh kaj narobe, samo pove pač da je razlika, a kot sem že povedal, tega plugina nimam, tako da v to nisem prepričan.

#95 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 26 junij 2010 - 10:11

odpri library v Kontakt4 ne v Kontakt Playerju 1, tist je utter crap.

#96 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 26 junij 2010 - 10:25

QUOTE (Ploki @ 26. Jun 2010 11:11:22) <{POST_SNAPBACK}>
odpri library v Kontakt4 ne v Kontakt Playerju 1, tist je utter crap.


Aha bom probal pa sporočim !

Hvala vsm !

Lp

#97 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 16 julij 2010 - 06:52

Yo !

Mam par vprašanj !

Najprej me zanima, če mi lahko kdo pove s čem lahko odprem gig. datoteke, ki se nahajajo v vienna symphonic library, ker s kontakt 4 ne gre !

Zanima me tud, namreč inštaliral sem acoustic legends in piše, da je zravn treba inštalirat kontakt player 2, pa me zanima če je kontakt 4 nadgradnja kontakt plajerya 4, ker ko sem prenesel banke zvokov na disk in jih poskušal odpreti v kontakt 4, mi ni našlo library, pa me zanima, če je kontakt player 2 nekaj drugega kot kontakt 4 ali delam kkšno napako in je to isti shit, oziroma je kontakt 4 nadgradnja 2-ke, kar se mi zdi logično, vendar ne gre !

Uprašal bi še za omnisphere in trilian, namreč vsakič, ko odprem katerga od vst-jev mi napiše naj označim steam mapo :

Dons1.JPG

In k to nardim mi napiše :

Dons2.JPG

In kasneje, mi pod notice kr neki za omnisphere napiše in mi ni jasn kaj bi blo narobe, je pa res da sm zdej še velikrat vidu v omnsiphere mapi tm kjer je steam mapa zravn še trilian mapco k je vlka 1,39 kb, nč ni notr v njej ampak jo sam kaže in obratno je pr trilian, tm pa kaže omnisphere mapo, in ju vsakič zbiršm, vendar se čez čas pojavta, tko da nevem v čem bi bla lahko fora ?

Dons3.JPG

In še zadnje vprašanje, ki me zanima, če mi lahko kdo pove, kaj pomeni ta gumb, ki mi ga med predvajanjem kkšne podlage velikokrat obarva oranžno ?

Dons4.JPG

Najlepša hvala za pomoč !

Pozz


#98 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 18 julij 2010 - 01:08

Anyone ? please biggrin.gif

#99 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 19 julij 2010 - 11:45

Mam še eno vprašanje, zanima me če slučajnu tuki kdo ve, če sm pravilno naredu, da sem najprej inštaliral ew ql symphonic orchestra platinum strings pro xp in njegov library in potem samo prenesel nks fajle, ki se nahajajo v strings library v library od pro xp ? Zanima me če je to tapravi postopek ali sem kaj zamučkal, sej drgač mi dela, sam me vseen zanima biggrin.gif

Pozz

#100 kochobass

kochobass

    PA PRO USER

  • Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1 264 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Domžale

Objavljeno 20 julij 2010 - 08:15

Kupt original cubase,original windowse,original plugine ... pa bo manj errorjev tongue.gif

hehe ... tud men se dostkrat kej obesi, pa sem se sprijaznu da bo tako dokler bom uporabljal "črno prog.opremo" smile.gif
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik
in še kak projekt za spotoma ;)

#101 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 20 julij 2010 - 08:50

QUOTE (kochobass @ 20. Jul 2010 09:15:15) <{POST_SNAPBACK}>
Kupt original cubase,original windowse,original plugine ... pa bo manj errorjev tongue.gif

hehe ... tud men se dostkrat kej obesi, pa sem se sprijaznu da bo tako dokler bom uporabljal "črno prog.opremo" smile.gif


Hehe Kocho te stoposto porpdiram, sam pomoje se da nekak rešt, ta problem s Steam, ker mata Steam mapo in omnisphere in trilian in pomoje se neki tepeta med sabo hehe biggrin.gif Amapk, dokler jst ne služm money money zmusko, ne bo nič z originali, ker se mi ne splača, ko pa bo kaj, če bo, pa definitivno, brez kakršnegakoli razmišljanja biggrin.gif

Stari ti veš, a sem v redu naredu s tem ew ql symphonic, to k sm napisu, al je drugačen postopek ?

Hvala

Pozz

#102 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 04 januar 2011 - 06:05

Yo !

Zanima me neki glede Synthogy Ivory 1.5 Vst-ja, če exportam beat normalno mi akorde od klavirja kr odreže in mal poka, mal sm prebral po netu in je baje fora v procesorju itd... Tud če dam release sample na on mi napiše da ni dovolj procesorja al neka fora, tko da sm vidu, da je druga rešitev real time export, pa sm to naredu sam nism cel beat, ker isto neki jebe, tko da sm sam trake od klavirja real time exportu ostalo pa normalno, pa me sam zanima če je kkšna drastična razlika med real time export in navadnim exportom ?

Hvala

Pozz

#103 beatmakerr

beatmakerr

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana

Objavljeno 05 januar 2014 - 05:18

Pozdravljeni !

Zanima me in upam, da kdo od vas ve v čem bi lahko bil problem ?!

Na XP SP3 32bit nisem imel problemov na WN7 64 bit ( vse je inštalirano kot 32bit - cubase itd.. ) pa jih imam !

Težave s z kontakt 4 player, kjer kot vidite, mi že na začetku ko hočm odpreti kontakt 4 library ! Katerokoli stvar ki jo odprem mi napiše missing od factory preset ?!

slikaproblem.jpg

In tudi ko dam da sam najde preset kar kasneje naredi ( vendar bi rad, da sam zazna te presete, ne da skos iščem ?? ) mi vse stvari odpre tko s tem bugom al kva je to ??!!

problem.jpg

V standalone kontakt 4 playerju mi ne teži da mankajo preseti, tko k kaže prva slika ampak mi pa tudi v standalone verziji naredi isto kot na drugi sliki ??!!

Prosil bi če kdo ve da mi pomaga, ker tko k sm reku na xp tega ni blo ?!

Hvala

Lp

#104 Ploki

Ploki

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 988 prispevkov
  • Location:Florjan

Objavljeno 19 januar 2014 - 08:48

Če si legal, pejt na NI forums, so ful prijazni, če nisi, dobi tazadni Kontakt5

#105 zezi

zezi

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov

Objavljeno 19 januar 2014 - 08:59

Verjetno moraš v nastavitvah določiti kjer so preseti. V Kontaktu pojdi v Options in v Database dodaj oziroma določi, kje imaš shranjene sample.

#106 triaxis

triaxis

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 100 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 10 marec 2016 - 05:13

Če še kje dobiš Virus od Power Core.



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov