Evo ena kost za grist pa pljuvat. Lep pozdrav iz obale.

Boristape vol. 1
Začel
boris
, okt 08 2013 02:25
6 odgovorov v tej temi
Objavljeno 09 oktober 2013 - 01:47
Lepo! Nesebična predstavitev svojega izdelka. Res lepo, da se pokaže tudi ozadje - nastajanje cele zadeve. To cenim in ti želim uspeh, kakorkoli ga pač ciljaš oziroma si ga predstavljaš
. Vidim, da bo album kar raznolik glede produkcije od pesmi do pesmi, že tale komad - Izpod časti je zanimivo narejen.

Objavljeno 09 oktober 2013 - 07:30
Hvala za spodbudne besede. Jah tako je album je večinoma posemplan v enemu komadu je dodana kitara z nekimi procesorji na katere se res ne spoznam - možen slišat vzorec na love song-u. En pa ima električno kitaro in to na trdo žaganje v kombinaciji z dram mašino. Sem se pa lotu zadeve precej v tistem starem NY stilu, no tale insturmental komada izpod časti pa ima tisti prepoznaven zvok ableton-a ampak ko sem ga slišau sem ga mogu imet in je to odtehtalo svoje.
Čez čas bom obudil malo temo ko bom naredil upload komadov pa jih poste še z tehničnega vidika ocenli.
Lp.
Čez čas bom obudil malo temo ko bom naredil upload komadov pa jih poste še z tehničnega vidika ocenli.
Lp.
Objavljeno 10 oktober 2013 - 10:49

Nenad Patkovic
Objavljeno 01 november 2013 - 10:52
Če je tukaj kašen ljubitelj hip hopa .. Učiraj sem dobu cdje .. tako da naročila so možna na borisbeatsslo@gmail.com
Pozdrav iz obale
Pozdrav iz obale

Objavljeno 24 november 2013 - 10:57
eo enega za na cd u avto ful naglas šipo dol kapuco gor

Objavljeno 28 december 2013 - 12:01
https://www.youtube....p;v=PFZUeTpd2MU
komad ne govori o temu kako imamo radi punco in kako se imamo ko smo z punco ampak kako nas spremlja glasba in podobno da nebo pomote. Pokanje u komadu na zanalašč narjeno na določenih mestih da nebi blo pomote ker je precej ljudem šlo tole v nos že
po pameti če bojo kake neumnosti ob praznovanju novega leta
komad ne govori o temu kako imamo radi punco in kako se imamo ko smo z punco ampak kako nas spremlja glasba in podobno da nebo pomote. Pokanje u komadu na zanalašč narjeno na določenih mestih da nebi blo pomote ker je precej ljudem šlo tole v nos že

po pameti če bojo kake neumnosti ob praznovanju novega leta

0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov