Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

Aux izhodi in in ear


3 odgovorov v tej temi

#1 Groove

Groove

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 6 prispevkov

Objavljeno 18 november 2014 - 09:56

Pozdravljeni!

V bandu imamo namen nabaviti 5 in-ear sistemov. Naša mešalka ima 6aux izhodov, ampak se 5in6 izhod delita. Ali lahko priklopimo 5 sistemov?

Ne znam boljše razložit, zato prilagam link do navodil naše mešalke. Ta stvar je razložena na strani 13. Bi mi lahko kdo od vas to razložil bolj po domače? Hvala!
Link: http://www2.yamaha.c...2x_en_om_b0.pdf

Lep dan še naprej.

#2 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

    Luka Goljevšček 'winni'

  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 777 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Nova Gorica

Objavljeno 18 november 2014 - 01:18

Če preklopiš iz FX1/FX2 na 5/6 AUX lahko to na vsakem poljubnem kanalu uporabiš za monitorsko linijo, vendar pa potem na tem kanalu ne boš imel možnosti efekta.

Pa še to, 5 in 6 izhod delujeta samo kot POST-fader, zato se ti bo volumen v in-earu prilagajal glede na pozicijo faderja na posameznem kanalu.

 

 

lp



#3 Groove

Groove

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 6 prispevkov

Objavljeno 18 november 2014 - 02:45

Hvala lepa za odgovor. Se to z efektom, da kako rešit? ali je edina opcija, da imata pač dva isto sliko monitoringa in se zasedejo samo 4je auxi?

#4 jetam

jetam

    PA PRO USER

  • Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1 055 prispevkov
  • Gender:Male

Objavljeno 18 november 2014 - 03:35

Hvala lepa za odgovor. Se to z efektom, da kako rešit? ali je edina opcija, da imata pač dva isto sliko monitoringa in se zasedejo samo 4je auxi?

Če niso vsi kanali zasedeni, lahko povežeš izhod enega v vhod drugega, ki ga uporabiš izključno za efekt.





Dodaj odgovor



  


1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov