Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

M-AUDIO MIDISPORT 4x4 Anniversary problem

Tema brez odgovorov

#1 SkyMan666

SkyMan666

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 220 prispevkov

Objavljeno 19 maj 2013 - 03:16

Zdravo dečki.

Danes sem priklopil elektronske bobne, ki sem jih včeraj kupil. Ker imam 2 drum modula in nobenega MIDI THRU porta, sem bil primoran se vstavit v trgovini v italiji (www.bertimusica.it), kje sem kupil zgoraj navedeni MIDI vmesnik. Zdej je problem sledeč...

Avtomatsko mi ga je zaznalo, takoj ko sem ga priklopil v USB na kompu. Problem je ta, ker v Cubase-u noče delat, pa da se j****. Pod MIDI IN, MIDI OUT mi ga zazna in ga lahko assignam, vendar pa mi signala skozi noče spustit. Probal sem en drum modul direkt v RME Multiface MIDI In priklopit in dela. Preko MIDISPORT-a pa ne.

Ledica MIDI OUT na MIDISPORT-u sploh ne gori, medtem, ko oba MIDI-In porta, ki ju imam priklopljena, delujeta, vendar LEDice gorijo bolj švoh. USB LED flešira (fade-in, fade-out). Gledam po netu, pa ne dobim rešitve.

Ma kdo kakšne izkušnje oziroma rešitev...

P.s.: Aja, tudi z inštalacijskega CD-ja, ki sem ga dobil zraven, ne morem narediti inštalacije. Izberem produkt, vendar gumb "Install" ostane "nedejaven". smile.gif

Če kdo karkoli ve, se toplo priporočam, inače bom Italjanu zatral tole lepo u šupak in plesal kazačok zraven. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! XD

=:: SkyMan <--> Samo Mrak ::=

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov