Piskotki

Skoči na vsebino

Tema pomoči: Upravljanje s temami

Na vrhu vsake teme je meni »možnosti«. Če kliknete na ta meni se vam bo odprl meni možnosti. 

V tem meniju lahko izbirate sledeče možnosti:

• Sledi tej temi – ta možnost vam omogoča prejemanje elektronskih sporočil o novostih pri tej temi, poglejte v 'Obveščanje o novih sporočilih po elektronski pošti' v datoteki za pomoč za več informacij o tem.
  • Pošlji to temo – od tu lahko po elektronski pošti nekomu pošljete povezavo, tako da vnesete njegovo ime, elektronski naslov in zaželen jezik.
  • Natisni to temo – to bo temo, ki si jo ogledujete pokazalo v formatu primernem za tiskanje, odstranjena bo večina slik in uporabljen bo standardni pogled.
  • Prenesi to temo – to bo temo prikazalo v številnih drugačnih formatih. 'Verzija za tiskanje' bo prikazala verzijo teme, ki je primerna za tiskanje. 'Prenesi HTML verzijo' bo prenesla kopijo te teme na vaš trdi disk in si jo boste lahko ogledali z internetnim brskalnikom, brez da obiščete forum. 'Prenesi Microsoft Word verzijo' vam dopušča, da prenesete datoteko na svoj trdi disk in jo odprete v popularni aplikaciji za obdelavo besedila, Microsoft Word, za ogledovanje, ko niste na internetu.
  • Naročite se na ta forum – to vam omogoča, da dobivate elektronska sporočila o novostih za katerokoli novo temo objavljeno na forumu, glejte 'Obveščanje o novih sporočilih' v datotekah za pomoč za več informacij o tem.
Prav tako lahko izberete eno od treh možnosti za prikazovanje tem:

• Osnutek – prikaže vam eno objavo s seznamom ostalih objav pod njim, v drevesnem formatu.
  • Standard – ta prikazovalna oblika vam pokaže temo v standardni postavitvi ene objave nad drugo, v vrstnem redu, kot jo izbere administrator.
  • Linearno + - je podobno standardnem pogledu z dodatno možnostjo, da se bo tema vedno prikazovala na vrhu, ne glede na kateri strani teme ste.
  •