Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

logic 7


13 odgovorov v tej temi

#1 Gaber

Gaber

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 130 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Izola
  • Interests:ena bjonda iz budve....

Objavljeno 03 april 2006 - 09:05

kaj poznda kdo kakšno pametno stra in kakšen forum od LOGICA?


THX

#2 Lajf pc

Lajf pc

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 76 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:primorska

Objavljeno 04 april 2006 - 10:19

zadnje čase rad uporabljam odgovor, ki je ustrezn za neskončna vprašanja: vprašaj google!
srečno!
bo kej muzike?

#3 Gaber

Gaber

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 130 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Izola
  • Interests:ena bjonda iz budve....

Objavljeno 04 april 2006 - 11:16

sem ze sam zal google nima funkcije "nasvet" oz "izkušnje" wink.gif

#4 dulash

dulash

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 23 prispevkov

Objavljeno 04 april 2006 - 12:44

http://logicprohelp.com/

@lajf pc: ni treba s takimi

#5 bopsi

bopsi

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov

Objavljeno 05 april 2006 - 12:39

http://community.son...orums/index.php?

http://discussions.a...spa?forumID=771

http://logicproforums.com/

#6 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 06 april 2006 - 02:36

Kaj pa kompatibilnost Logic 7 in Pro tools 7?
Vem da Logic 7 odpira Pro Tools session-e kaj pa obratno ???
Pa nevem v tulsih strekiraš in narediš demo mix npr. z Waves-i a ko odpreš session v Logicu se ti po trekih odprejo plugini ??? :roll:
Mogoč je vprašanje mimo --> bi blo pa ql!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#7 bopsi

bopsi

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov

Objavljeno 06 april 2006 - 03:03

Ni? od naštetega ne drži! In neposredne kompatibilnosti ni! Lahko pa prenašaš preko OMF ali AAF formata, vendar za to po?etje rabiš Music Production Toolkit ali DV Toolkit za PT! Res pa je, da s tem pridobiš do 48 M ali S trackov, multi channel Beat Detectiv in kar nekaj uporabnih plugsov. Logic vse to po?ne že v osnovi!

#8 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 06 april 2006 - 03:11

QUOTE (bopsi)
Ni? od naštetega ne drži! In neposredne kompatibilnosti ni! Lahko pa prenašaš preko OMF ali AAF formata, vendar za to po?etje rabiš Music Production Toolkit ali DV Toolkit za PT! Res pa je, da s tem pridobiš do 48 M ali S trackov, multi channel Beat Detectiv in kar nekaj uporabnih plugsov. Logic vse to po?ne že v osnovi!


cry.gif
PT so mi boljši za trekirat za ustvarjat pa niso!!!!!
Logic nevem še --> ma me pošteno matra :oops:
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#9 Gaber

Gaber

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 130 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Izola
  • Interests:ena bjonda iz budve....

Objavljeno 06 april 2006 - 11:19

za OMF mislim da ti Music Production Toolkit tega ne omogoča in da moraš kupit digi Translator.... kateri stane 400 euro....... če se motim bom fuul vesel wink.gif

#10 bopsi

bopsi

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov

Objavljeno 06 april 2006 - 11:28

QUOTE (s900)
za OMF mislim da ti Music Production Toolkit tega ne omogoča in da moraš kupit digi Translator.... kateri stane 400 euro....... če se motim bom fuul vesel wink.gif


Hvala za pripombo! Prav imaš! Na žalost!

#11 Gaber

Gaber

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 130 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Izola
  • Interests:ena bjonda iz budve....

Objavljeno 07 april 2006 - 10:16

sam tej digidesignovci prov vejo kako zaslužit šolde :evil:

#12 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 08 april 2006 - 06:58

Kaj pa pri logic-u je treba tut kej dojkpit da lahko odpiraš in izvažaš OMF projetke ali je je to vse vključeno?
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#13 bopsi

bopsi

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 55 prispevkov

Objavljeno 08 april 2006 - 07:55

QUOTE (ixi)
Kaj pa pri logic-u je treba tut kej dojkpit da lahko odpiraš in izvažaš OMF projetke ali je je to vse vključeno?


Vse vklju?eno!

#14 ixi

ixi

    PA MAYOR

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3 846 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Grosuplje
  • Interests:Recording&Mixing&Mastering&ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 08 april 2006 - 03:22

QUOTE (bopsi)
QUOTE (ixi)
Kaj pa pri logic-u je treba tut kej dojkpit da lahko odpiraš in izvažaš OMF projetke ali je je to vse vključeno?


Vse vklju?eno!


Zdej me pa res ta Logic full matra samo na Mac-a mi ni za jt!
Mormo stestirat na PC AMD-ju kok se OSX obnaša tongue.gif

lp
Pa Hvala!
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov