Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

triole v cubase


6 odgovorov v tej temi

#1 majikal

majikal

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 160 prispevkov

Objavljeno 18 december 2006 - 12:29

Kako v cubaseu nastavim da bo grid triolski... ?


tnx

#2 Blaster

Blaster

    PA PRO USER

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1 280 prispevkov

Objavljeno 18 december 2006 - 02:13

T

LP,
T
laugh.gif

#3 majikal

majikal

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 160 prispevkov

Objavljeno 18 december 2006 - 02:24

hmmmm...

vem da je T triolski... da se to nastavi v quantize ...
sam grida ti pa ne spremeni!!!!!.....

#4 Zergi

Zergi

    dubwise!

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 455 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:LJ

Objavljeno 18 december 2006 - 03:03

v zgornjem toolbaru, kjer maš drgač napisan 1/16 (maš pol za izbirat).

#5 majikal

majikal

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 160 prispevkov

Objavljeno 18 december 2006 - 03:10

to itak vem

samo to je samo za quantize type .... ne pa za grid.....

ali se motim!!!!!?????

#6 Blaster

Blaster

    PA PRO USER

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1 280 prispevkov

Objavljeno 18 december 2006 - 04:14

Sej za grid je pa zravn. Razn če nimaš odprtga toolbara.

LP

#7 minimalB

minimalB

    Audioholik

  • Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Gender:Male
  • Location:Ljubljana
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 18 december 2006 - 04:46

Nekatere verzije Nuendo-a in Cubase-a ne popravijo grid na triolski, ce nimas vklopljen snap-ing.
V bistvu, ce ni vklopljen snap vseskozi kaze 16tinski grid, ne glede na to kaj izberes za quantize value...

ko pa stisnes snap gumb ( >|< ) pa se popravi. To je hroscek smile.gif

Upam, da kaj pomaga.

Lp,

b.



Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov