Piskotki

Skoči na vsebino



Slika

CUBASE SX3 ne dela...


7 odgovorov v tej temi

#1 DJVesc

DJVesc

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 42 prispevkov
  • Location:Ljubljana-Vic

Objavljeno 28 julij 2007 - 01:58

jaz imam pa vprašanje glede cubase...

program mi dela izredno počasi in računalnik zmrzne skoraj vedno ko ga zaženem cubase...
računalnik podpira vse zahteve (AMD 2500+, 512MB RAM,Windows XP...)
a je mogoče problem v zvočni kartici? imam Hercules DJ Console... biggrin.gif

#2 Blaster

Blaster

    PA PRO USER

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1 279 prispevkov

Objavljeno 28 julij 2007 - 02:59

Kontaktiraj Steinbergovo tehnično pomoč. Oni ti bodo znali svetovati.

LP

#3 Roky

Roky

    Zgleden PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPip
  • 71 prispevkov
  • Location:Rog. Slatina
  • Interests:glasba, računalništvo

Objavljeno 28 julij 2007 - 03:09

Izklopi vse programe na kompu,prekini vse nepotrebne procese (tudi internet disconektaj) in probi zagnat še enkrat. Če ti ne bo delal ni blem v zvočni, ampak v ramih, tud sam mam 512mb rama, dela cubase a ko naloadam kak Vst vse zmrzne.

lp

#4 Diodibuh

Diodibuh

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 28 julij 2007 - 09:53

ni problem v kolicini rama.
natanceje opisi problem, verzijo cubase...si poskusil s cubase upadate?
Srečko Kovačič
www.madd.si

#5 DJVesc

DJVesc

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 42 prispevkov
  • Location:Ljubljana-Vic

Objavljeno 29 julij 2007 - 02:10

aha, hvala za odgovore...sam mogoče sm pozabu oment da je cubase zloudan z emule biggrin.gif
v glavnem...že sam program mi odpira vsaj pet minut, ko pa ga končno odprem in želim nastaviti zvočno kartico mi pa računamlnik zmrzne... brez kakršnegakoli napisa ali opozorila...

#6 Tasko

Tasko

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 294 prispevkov
  • Location:Novo mesto, Ljubljana
  • Interests:Music, Science

Objavljeno 29 julij 2007 - 03:32

mogoče bi si rs mogel drugo verzijo nasnet...al pa original nabavt :wink:
I'm in loved with music...

#7 Diodibuh

Diodibuh

    Aktiven PAjevec

  • Uporabnik
  • PipPipPip
  • 240 prispevkov
  • Location:Ilirska Bistrica

Objavljeno 29 julij 2007 - 09:02

QUOTE (DJVesc)
aha, hvala za odgovore...sam mogoče sm pozabu oment da je cubase zloudan z emule biggrin.gif
v glavnem...že sam program mi odpira vsaj pet minut, ko pa ga končno odprem in želim nastaviti zvočno kartico mi pa računamlnik zmrzne... brez kakršnegakoli napisa ali opozorila...


Buy software u use

pri piratskih aplikacijah ti zal ne morem pomagat.
Srečko Kovačič
www.madd.si

#8 bortchy

bortchy

    Povpraševalni PAjevec

  • Uporabnik
  • Pip
  • 2 prispevkov

Objavljeno 21 november 2008 - 12:03

hehehe bom pa ti jaz pomagal poskusi ga deinštalirat izbriši vse njegove vnose iz registra in to najbolje v varnem načinu.
pa če še ne bo delal potegni dol kako drugo skrekano verzijo ena bo agotovo delala.
Saj to ka se nekdo doma igra pa če je krek stainberg kar dobro lovo potegne z prodajo licenc to pa je zanje odlična reklama tudi jaz sem uporabljal potem sem pa kupil licenco pa če tega ne bi bilo je ne bi kupil Tako pa bom z veseljem pomagal pri črnih verzijah sicer pa niti hudič ni tako črn kot ga rišejo bog pa je bolj črn kot bi si mislili z anticerkvenim pozdravom smrt cerkci svoboda narodu hehehe poster_oops.gif violent085.gif evilgrin0040.gif




QUOTE (Diodibuh @ 29. Jul 2007 21:02:40) <{POST_SNAPBACK}>
Buy software u use

pri piratskih aplikacijah ti zal ne morem pomagat.




Dodaj odgovor



  


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov