Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Slušalke pomoč [nakup]

114 odgovorov v tej temi

#91 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov
  • Interests:Glasbena produkcija in petje

Objavljeno 25 februar 2010 - 11:37

QUOTE (ixi @ 3. Feb 2008 14:22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Akg k 271 studio so OK, vendar po parih minutah te začnejo full uhlji bolet, ker ti nenehno pritiskajo nanj.
Akg k 240 definitivno boljše od 271, že za to ker imaš cel uhelj notri v slušalik, so sicer polodprete, kar pomeni da pri kakšnih bobnarjih k so gluhu napol klik vlečejo OH mici. Drugač soun na nivoju.

Malo si bom temo sposodo, ker se odločam za nakup slušalk in sicer med akg K 240 MKII in K 271 MKII. Problem je, ker se ne morn odločit hehe =D kaj so te 271 res tak neudobne?

Sicer jaz bi jih rabil za mixing music.gif katere naj zberem, ker se ne morn odločit jebemo, pa še vseeno rajši prej vprašam.

Pomembno mi je tudi, da so čimbolj udobne, da me nebojo uhe bolele heh, tak kot ixi-ja =D

P.S. --> Bi ble 240-ke pol ok? Da te kr nabavim =P Ker sem še malo iskal po guglu, pa sem zasledil, da se kr dosti uporablajo 240-ke.

Lp in hvala jumping0046.gif

Prispevek uredil/a: Housy, 25 februar 2010 - 11:49 .

#92 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 25 februar 2010 - 11:40

QUOTE (Housy @ 25. Feb 2010 23:37:51) <{POST_SNAPBACK}>
Malo si bom temo sposodo, ker se odločam za nakup slušalk in sicer med akg K 240 MKII in K 271 MKII. Problem je, ker se ne morn odločit hehe =D kaj so te 271 res tak neudobne?

Sicer jaz bi jih rabil predvsem za mixing music.gif katere naj zberem, ker se ne morn odločit jebemo, pa še vseeno rajši prej vprašam.

Lp in hvala jumping0046.gif

Sm lastnik K 271 MKII in so res perfektne nč niso neudobne, ja če jih boš mel 5 ur nonstop na seb pol so vsake slušalke neudobne, ampak mislm da ne bi smel bit problemov, če jih boš kupil ne boš zgrešil !!!

#93 microsound

microsound

OBRAČALEC GUMBOV

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 788 prispevkov
  • Interests:Live sound,recording,mixing,editing,badbinton

Objavljeno 25 februar 2010 - 11:55

uhh men so pa dt770 pro tko udobne , da bi še spal u njih....
..glasba je bog in jaz sem verski fanatik...

Alan Vranič - Mikro
051-386-161

#94 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov
  • Interests:Glasbena produkcija in petje

Objavljeno 26 februar 2010 - 11:29

Sem že naročo 240-ke jumping0046.gif

Komaj čakam, da mi jih dostavijo, da lahko začnem harat haha music.gif

Tnx, Housy

#95 zmatej

zmatej

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 533 prispevkov

Objavljeno 21 maj 2010 - 07:41

EQUATION RP15MC je nekje v tem rangu. Dober zvok, 102 Db občutljivosti, ....

#96 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 24 februar 2012 - 11:19

Evo bom kr sem napisal, da ne smetim brezveze ;-)

Sm lastnik AKG K-271 MKII slušalk in morm rečt za ta denar bomba res zadovoljen !

Zdej pa moj problem hehe ;-)

Kot sem rekel so slušalke res solidne, vendar moje mnenje je da so zelo tihe !

Glasnost na nadzorni plošči mam na 100 na M-AUDIO FAST TRACK PRO pa mam knof obrnjen nekje na 90 % pa mi še ne poka tko k bi rad mislm dovolj glasno, vendar nočm met vse na 100 da ne bo zvočna ''trpela'' ;-D

Ampak ubistvu me to sploh ne živcira kej preveč, bl mi gre na živce ko mixam, takrat pa mi je ful prepotih vse skp pa mam vse na 100 !!! Če dam primer da boste lažje vedeli o čem govorim : bobni so bli narjeni v reasonu in ko sm posebi exportal KICK, ter dva SNARE-A sm pustu na reason mixerju vse na 100 uglavnm ni šlo niti v rumeno na mixerju ! Pol sm odprl v Cubase-u da equaliziram ter skompresiram kick ter snare-a, vse sm lepo zrihtal in zdej je v Cubase-u na mixerju stvar taka da mam na mixerju KICK na -8.90db, Snare-a pa na -1.93db ter -7.50db !

Uglavnm da ne bluzim, zlo rad bi, da bi lahko povečal glasnost za kkšnih 5 db, da bi blo vsaj mal glasneje in bi lažje mixal, vendar čim še vsaj mal povečam glasnost na Snare-u mi začne clipat, bi pa zlo rad mixal na glas, mislm da poka tko k treba, mislm da se pr hiphopu/rapu spodob da poka k pr norcih v slušalkah ;-D !!! Torej osebno mislim, da je problem v slušalkah, ki pa so prepotihe, kot sem rekel že na začetku ko poslušam konćane komade katerekoli zvrsti mam na fast track knof na 90 pa se mi zdi prepotih oziroma ne preveč glasno !

Kako bi lahko to rešil ? Nove slušalke, preamp ?

Hvala za pomoč !

P.S. : pa ne zamert mojemu nakladanju, ampak vedno rad podrobno opišem problem hehe ;-)

Lp

#97 saso

saso

Aktiven PAjevec

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 477 prispevkov

Objavljeno 24 februar 2012 - 11:39

pomojem preamp

#98 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 25 februar 2012 - 06:39

Mal prej sm še slušalke priklopil na TV, spustil kvaliteten format komada od Guette ( zato ker poka ;-) ) in opazil, da slušalke delajo normalno in ni nič narobe z zvočno ! Na TV-ju sm dal približno naglas isto kot če bi mel na zvočni glasnost do konca in morm rečt, da čim sem povečal glasnost na tv-ju so slušalke začele hreščati ! To pomeni, da tudi če bi kupil preamp, ki bi mi nekak pripomorel da dobim še več glasnosti, bi mi slušalke itak začele hreščati oziroma bi šov zvok v tri krasne ;-D Razmišljam prav ?

Torej kot sem že omenil,ko poslušam glasbo imam knof, ki kontrolira glasnost slušalk nekje na 90%, če hočem res naglas mam do konca, vendar se mi še vedno zdi, da bi moralo biti dosti glasneje, če imaš knof do konca, vendar tudi če bi šlo glasneje bi slušalke po vsej verjetnosti začele hreščati ! Je kaj narobe, če imam knof do konca oziroma vse na 100, bi lahko prišlo do kakšnih težav ali ni problema ?

Dobro to sem govoril o navadnem poslušanju komadov katerekoli zvrsti !

Vendar še vedno pa kot sem zgoraj omenil, je pri mixu vse bolj tiho, priznam da se mixat da, vednar morš bl močno napet ušesa, da res najdš pravo glasnost in mesto inštrumenta oziroma bobnov ! Kako bi lahko rešil ta problem ? Ker kokr sem sprobal mi tle edino težavo predstavljata Snare-a, ki mi takoj ko jima povečam glasnost za minimalno 0.15 db začneta klipat ! Brez njiju bi verjetno sicer lahko miksal glasneje ali pa tudi ne !? Moje mnenje, ki sem laik je da bi potreboval slušalke, ki so glasnejše, vendar pa tudi po eni strani nočm za brezveze porabljat denar ( razen če to ne bo nujno ), če že imam te AKG s katerimi sem zelo zadovoljen !

Prosim za nasvete in mnenja !

Hvala

Lp Luka

#99 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 26 februar 2012 - 12:51

Mal sm si še pogledal par stvari in videl, da folk kr dost hvali PRESONUS HP4 in da so zadovoljni s to stvarco glede ne to da tut ni neki pretirano draga !

Mene zdej sam zanima, ker nevem čist natančno kako to gre po kakšnem principu ! A je možno, da ko jst povežem HP4 z Fast Track Pro, da mam headphone knof na fast track pro do konca in da kadar miksam in mi zmanjka voluma samo dodajam volume na HP4 pač kokr ga potrebujem oziroma če drugače povem a delujeta kombinirano al se da voume štimat samo na HP4 ?

Govoru sm še z nekom na gearslutz in je rekel, da če se hočem čimbolj izognit šumu , ki je prisoten vsaj mal, da nej kupim neki tazga za povezat http://www.sweetwate.../detail/MSLSRM1 in zravn je še napisu: ''Doesn't have to be that brand, but needs tp be TRS one side, 2 x TS on the other'' ker kokr je opaziti HP4 nima xlr izhodov ! Katere kable mi priporočate, da kupim ? IXI ? :-D

Me pa tud zanima če je mogoče še kkšna solidna stvar kot je HP4 za podoben denar, ker jst ne rabm 4 izhode za skušalke, tko da mi je to ubistvu brezveze, ampak če ni druzga bom vzel HP4 ! Kot sem že rekel edino kar potrebujem je glasnost, ki pa mi je zmanjka ko mixam ! Upam, tudi da se AKG K 271 dobr obnesejo v povezavi HP4 !

Upam, da bo mel kod tok časa da mi mal objasne te stvari !

Hvala

Lp

#100 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 26 februar 2012 - 08:21

Presonus HP4 je odlcna izbira v tem cenovnem rangu,.. ojcitev je yelo mocna in kar je yelo pomembno, ne paci signala ter ne dodaja smeti - ne sumi.
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#101 minimalB

minimalB

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 26 februar 2012 - 05:32

Ce bi rad se kaj slisal na svoja usesa ko bos 30 ali vec... potem se cimprej nauci delat z malo bolj zmernimi nivoji v slusalkah.

Mam kolega, ki je pretiraval, sedaj pa ima permanentni tinitus, vrtoglavice, tezave s koncetracijo, in se kaj bi se naslo...

Lp,

b.

#102 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 27 februar 2012 - 03:37

Grega, Bostjan hvala za vajina komentarja !

Bostjan hvala za tvoje opozorilo s temi stvarmi se ni za hecat, usesa so sam ena, vendar v mojem primeru se posebi ko je v igri MIXANJE je glasnost res problem enostavno je headphone amp ki je v fast track pro zelo tih ! Mislil sem, da je kaj narobe z mojimi slusalkami ali zvocno, vendar vidim da se veliko ljudi pritozuje glede glasnosti headphone ampa ki je v fast track pro !

Evo ce ma kdo cajt mam tuki neki linkov kjer imajo podobne tezave :

http://forums.m-audi...volume-and-bass
http://forums.m-audi...-Volume-Too-Low
http://forums.m-audi...-fast-track-pro

Ker tako kot je nekdo omenil v linku je fora v tem da ko poslusam glasbo prek monitorjev imam volume knof nekje na 60% pa je ze zelo glasno, pri slusalkah pa ga imam do konca pa se slis normalno ne pa ful glasno kot je za pricakovati ! Pr frendu ce bi dal headphone knof do konca kot imam to pr fast track pro bi ti usesa razneslo tukaj pa cisto normalno, prepotiho glede na to da je knof do konca ! Ampak to govorim o komadih ki imajo dobr mix in master, kaj sele ko mixam tam pa je zelo prepotih in je kar tezko delat !

Uglavnem kot sem rekel zelo sem zainteresiran za Presonusov HP4 in upam da je taprava stvar to ker potrebujem velik dodatnega voluma se posebi pri mixu ! Res je tud kot sem ze rekel AKG K 271 mk ii ne spadajo glih med najglasnejse in bi morda bilo tudi dobro da bi kupil kaksne slusalke ki so bolj glasnejse vendar sem se zelo navadil na njih in dobim kr meni solidne razultate, zato res upam, da bo HP4 resil moj problem in seveda da se bodo akg-jovke dobr razumele z HP4 :-D

Lp

#103 minimalB

minimalB

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 27 februar 2012 - 12:26

Hmmm... zanimivo...

Jaz moje K271 ne morem dat niti do polovice glasnosti na RME FireFace-u... ker zacnejo bolet usesa od glasnosti.

Ce ima pa fast track pro tako nizek output.... potem pa ima smisla imet preamp.

V tem primeru zvezi linijske izhode (line outs, ki jih imas na zadnji strani karte) v preamp in gasa!

Lp,

b.

#104 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 27 februar 2012 - 02:51

Ja nevem zakaj ma tko tih headphone output ampak kaj cmo ;-D
Vzel bom Presonus HP4, dost folka ga hvali !

Ce ga slucajno kdo ima bi bil zelo vesel, da mal pove izkusne z njim, se obnese itd...

Hvala

Lp

#105 matNroll

matNroll

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 44 prispevkov

Objavljeno 28 februar 2012 - 03:53

Jaz uporabljam HP60, ki je menda malo večja različica HP4 ... dela pa ful ql... še noben se ni pritoževal! smile.gif

#106 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 28 februar 2012 - 04:46

QUOTE (matNroll @ 28. Feb 2012 03:53:00) <{POST_SNAPBACK}>
Jaz uporabljam HP60, ki je menda malo večja različica HP4 ... dela pa ful ql... še noben se ni pritoževal! smile.gif

Super, sklepam da potem tudi HP4 nebi smel povzročati težav in da dela ql :-D

Opažam da Presonus izdelke zelo hvalijo !!!

#107 DIGI

DIGI

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 28 februar 2012 - 10:17

Jaz bi na tvojem mestu kupil raje http://www.thomann.d...iobox_22vsl.htm ...imajo ga tudi v audiopro... dejstvo je ,da stane samo dobrih 100 eur več kot HP4 (kar dobiš nazaj že če prodaš svoj fast track)... nudi ti dva fantastična preampa XMAX, snemalni DAW Studio one(vedno več producentov prisega na njegovo kvaliteto), VSL in še bi se našel kak bombonček...

ali pa tole http://www.bolha.com...oglas1278968825

Prispevek uredil/a: DIGI, 29 februar 2012 - 08:37 .

Ko bom velik bom imel velika ušesa in bom tonski mojster!

#108 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 03 marec 2012 - 03:23

Yo !

Mal prej sm kupu HP4 in zravn so mi dali te kable : http://www.audiopro....product_id=2933 , ker sem povedal, da imam v TRS Outpout XLR kable, kjer so uštekani monitorji !

Zdej me pa zanima naslednje :

1. Model k tm dela mi je reku, da nej uklučm črni beli kabel v output 3 4 na fast track pro vendar ko vse priključim mi ne špila nič verjetno zato, ker mam tko naštiman : audio_1.jpg vendar tud če hočm naštimat da špila na 3/4 ne najdem nikjer da nastavim kot privzeto !

Zato mam prključn v 1/2 in dela normalno, sam mi je reku da se lahko neki signala mešata itd... Je to res ?

2.A je važn k prklopm na zvočni v 1/2 in potem input kabla v HP4, a je važn kjer kabel je v left ker pa v right na HP4 ? Al to nema veze sam da je uštekan ?

3.Kako naj imam naštiman gumb za glasnost na zvočni ? A nekje na 50 % al mam lohk do konca in potem reguliram kok glasnosti hočm v slušalke al je najboljš da ga mam tok kokr ga mam ponavad ko poslušam galsbo prek monitorjev ( torej nekje na 50 % ) ?

To bi blo za enkrat to !

Upam, da mi bo kdo pomagu ker čim je kablovje v igri in povezave se jst zgubim :-D

Najlepša Hvala !

Lp Luka

#109 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 03 marec 2012 - 08:47

Evo par ur sm se igral in pršu ( upam, da do rešitve ) :-D

Ugotovil sem da tam kot ste videli na prvi sliki kjer je SPDIF in 1/2 Output, da je SPDIF enako 3/4 outputu, to sem tudi prebral na forumu od m-audia ! Torej obkljukal sem SPDIF in potem sem izbral med nastavitvami oziroma da kr sliko dam, izbral sem tole : audio_fast_track_rpo.jpg tko,da kot je reku gospod v audiopro ne bi smele bit motnje signala ! Sicer nevem zakaj točno se gre, ker nimam pojma o tem ampak delam po navodilih kot mi drugi predlagajo :-)

Tud en model iz enga foruma mi je reku, da bi morda boljše bilo da bi povezu Fast Track pro in HP4 z TRS TRS in potems amo zvočnike prklopu na output od HP4 ( to nej bi bla najboljša opcija, predvsem zato ker je vse BALANCED ) Jst sm sicer že poslušu par komadov z temi UNBALANCED kabli na 3/4 output in mom rečt, da je bomba - res vredno nakupa :-D

Edin kar me še zmer zanima je kako nej mam naštiman main volume knof na fast track pro ? Sicer zdej k sm poslušu par songov sm mel na fast track knof na 50 % na Hp4 pa sm dal na 15 % pa je pokal k pr norcih, sicer se morm še ma navadt na sound, ki je malo drugačen ampak bomba ! Vendar bi vseeno rad vedel kako je glede glasnosti na fast track pro !

Drugo kar me še znaima je mal sem bral in videl, da majo vsi težave pr Fast track pro s tem da bi uporabljal in 1/2 output in 3/4 naenkrat, pa kot sem prebral to ni še ratal nobenmu izmed teh na forumu ! Ampak to itak ni problema pr men takega, ker slušalk in monitorjev ne bom nikoli istočasno uporabljal, ker itak nimam akustično tretirane sobe, da bi preverjal mix, tako da vse delam s slušalkami !

Pa mogoče še to, če je pomembno, kjer je uklučen v left ker pa v right pr INPUTU v HP4, čist tko me zanima hehe :-D

Upam, da bo kdo mel tok cajta, da mi odgovori !

Lp

#110 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov

Objavljeno 04 marec 2012 - 08:59

1) Večji imaš volumen iz FTP (Fast Track Pro) boljše bo potem razmerje ojačenega signali in ostalih primesi=šum..ect..... se pravi če imaš manjši output, potem močneje ojačuješ, večji imaš output manj ojačuješ signal in s tem vse ostale primesi... 50% FTP in ostalo preko HP4 bo kar OK.
2) Levi - desni,.... seveda je važno zaradi panorame... odpri projekt, da si sluške pravilno na glavo leva na levo stran, desna na desno, obrni pan,... in boš videl če imaš pravilno zvezano.... če boš obrnil hard levo boš slišal samo v levi,... če slišiš v desni potem si zvezal narobe...

3) lahko bi na FTP uporabljal tako 1+2 in 3+4 izhode hkrati,... 1+2 za zvočnike in 3+4 za sluške a to je stvar rutinga v programu v katerem delaš glasbo... in ne stvar Windows nastavite.

#111 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 04 marec 2012 - 03:25

Hvala Grega ! Vids tocno tko sm rabu po tockah odgovore hehe :-D

Evo koncno lahko spet normalno miksam !!!

Hvala vsem za nasvete in pomoc, kar se pa tice hp4 je ta naprava definitvno vredna vsakega centa !

Lp Luka

#112 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 05 marec 2012 - 10:50

Yo !

Upam, da ne poznate tist filing, ko mislš da si že rešu nek problem pa nastane nov ! Spominjam se besed NLP ''M-audio rešš en problem najdeš dva nova oziroma, mislm da je blo neki takega'' Ampak nema veze, odloču sm se preden totalno znorim, da še tle prosm za pomoč ker nevem več hehe :-D

Jst sm kr po točkah navajen, da je kr pregledno tko da zakaj nebi tud tokrat :

1.Kot ste opazili sem pisal da ne bi rad imel težav s signalom kar se tiče monitorjev in HP4 ( v mislih mam težav s signalom med TRS output in 1/2 outputom na fast track pro ) in zato sem torej pustil monitorje na TRS outputu in HP4 pa sem dal na 3/4 output ! Evo in tle se je začel prva težava : nekak sem prek m-audio forumov ugotovil, da naj bi SPDIF output predstavljal tudi 3/4 output od fast track pro in seveda ko sem hotel poštimat glede 3/4 outputa sem videl, da mam res dejansko na voljo samo 1/2 output ter spdif output, kar lahko vdite tudi na sliki : planetaudio1.jpg sicer mi ni jasno zakaj mi tud pod sekcijo predvajanje ne kaže 3/4 outputa kot mi ga kaže pod sekcijo snemanje : planetaudio2.jpg ampak ok !

To je uvod v glavni problem :-D

Jedro :

1. Jst mam main volume na fast track pro naštiman na 50%, kot mi je tudi IXI predlagal in me zelo zelo zanima če bi mi znal kdo pojasniti kako je to mogoče, da ko prklopm HP4 na 3/4 output na fast track pro, je sound 3 krat močnejši mislm galsnejši, ko mam na 3/4 prkloplnn mam knof za slušalke na HP4 na 15 % pa je ful glasno, ko pa je HP4 v 1/2 pa bi lahko knof dal skoraj do konca pa ni tko glasno kot je na 3/4, če me občutek ne vara se mi zdi, da se glasnost na ampu, ko je prklopln v 1/2 sploh ne povečuje in je skor isto če je knof na 50% ali pa na 80% ? Res nimam pojma zakaj, sem pa opazil da ima tak problem še par ljudi, tuki je link : http://forums.m-audi...h-So-Low-Volume

2. Nevem kok to vpliva na sound vendar me vseeno zanima : zakaj mi na 1/2 outputu dovoli, da predvajam studijsko kvaliteto zvoka 44.100 24 bit : planetaudio3.jpg ko pa hočm to naštimat pri spdif pa mi napiše tole : planetaudio4.jpg Ni mi jasno ??? Se mi pa zdi, da ta spdif ne vela isto kot za 3/4 output kot je rekel nekdo na m-audi forumu in se mi zdi da je dejansko to spdif ! Ker zakaj mi ga kaže pr sekciji snemanje pr sekciji predvajanje pa ne ?? Tud driverje vse sm updejtu tud vse ma obklukan tko k treba : planetaudio5.jpg !!! Uglavnem kar se tiče nastavitev je vse ql stoposto ! Zato mi ni jasno res ne !

Bi mogoče rešitev bila, da bi kupu xlr kabl, ki je balanced in bi povezu Input od HP4 z TRS output na fast track pro, monitorje pa bi vtaknu v HP4 output, bi to morda rešl problem ! Res nimam pojma kaj se dogaja !

Lepo vas prosm za pomoč, ker bi rad delu musko, namest da se tle živciram !

Upam, da zna to kdo rešt, ker če ne sem pol res v pi*di ;-D

Lp Luka

#113 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 06 marec 2012 - 07:57

Nobody knows ???

#114 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.882 prispevkov

Objavljeno 07 marec 2012 - 12:01

Ta tvoj problem zgleda izvira v Windovsih.... kjer nemoreš kakor jst štekam imet multi outputa tako kot hočeš ti.

Lepo sem ti rekel da si naredi ruting v programu s katerim delaš musko.... oz. ne kompliciraj si lajfa in pelji kateri koli output na HP4, iz HP4 iz main outputa na zvočnike in to bo to, imaš kontrolni knof za ragulacijo zvočnikov in posebe še za regulacijo slušalk... problem rešen.

#115 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 07 marec 2012 - 05:28

Evo, da nebom samo spraševal :-D

S pomočjo Gregata ( Ixi ) smo reš problem tako, da sem povezal Fast Track Pro in Hp4 prek TRS output in Input, monitorje pa sm dal v output na HP4 in dela brez problema !!!

Hvala Ixi-ju in ostalim za mnenja !

Lp Luka

Dodaj odgovor

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov