Skratka, če te kaj zanima, ZS pa bomo rešili...
LP

Objavljeno 19 september 2007 - 10:16
Po dolgem času .... I'm back ![]()
Blaster me je izzval :twisted: , pa si nisem mogel kaj, da ne bi ....
Mix še ni čisto končan, se pa bližamoooooo ....
Takole sem se matral z basstrapi ...
Povečaj ...
Takole pa je že zgledala mix sobica par dni nazaj 8)
Povečaj ...
Pa še pogled na desno ....
Povečaj ...
Manjkajo še stropni absorberji ter kakšen difuzorček (mimogrede - povečini bom delal takšne http://www.mhsoft.nl...Calculator.html )
Opremo bom dal noter, ko bo vse kočano.
Slikce od live rooma še raje ne pokažem, ker je tam trenutno gradbišče ![]()
Mimogrede - par zadev še nimam razčiščenih :
1) Kaj naredit s steno pri vhodu (okno, vrata), ki bo točno nasproti monitorjev ?
2) Kaj nalimat na dvojna vrata med sobama, da bo zadeva čim bolje "dihtala" (v mislih imam debel plamaval ali pa kar tervol - z notranjih strani ...)
3) Kaj uporabit za filanje špranj okoli okvirja studijskega okna (do pred kratkim je bil samo purpen, ki sem ga z veseljem deloma postrgal ven, ker je blo dihtanje okna v ku ...) ter špranjo med tlemi ter gips platami, ki so kakšne 0.5 cm dvignejne od tal - uporabljal sem silikon, samo poraba je pa blazno velika - samo za eno stran okoli okvirjev okna sem ponucal 10 tub !! - podobna zadeva bo potrebna tudi okoli štokov obeh lesenih vrat, kjer bo purpen prav tako letel ven ...
LP
Andrej
Prispevek uredil/a: andro31, 23 december 2014 - 09:14 .
Objavljeno 21 september 2007 - 08:22
Objavljeno 21 september 2007 - 01:17
Objavljeno 21 september 2007 - 01:34
Objavljeno 13 december 2007 - 12:37
Lep pozdravček, spet sem nazaj
!
Z veseljem javljam, da je moj projektič, ki je nastal v glavi nekje v začetku leta (idejno pa sicer že mnogo prej), v glavnem končan.
Mimogrede, hvala vsem na forumu za pomoč (ne bi vseh našteval, lahko pa izpostavim prevsem naslednje gospode - Ixi, Blaster, NLP in Motorist :twisted:), bi bilo verjetno precej težje (in kajpada tudi dražje). Pa ne bi o ceni, ker me bo spet začela glava bolet :twisted: ... Sem nehal računat pred par meseci ... :roll:
Skratka, rezultate si lahko ogledate spodaj ... :smt082
Povečaj ...
Lahko bomo opravljali tudi nujne potrebe ...
Povečaj ...
Takole zgleda prehod v kuhinjo in naprej v live room ...
Povečaj ...
Če stopiš v live room in pogledaš nazaj v kuhinjo ...
Povečaj ...
Takole pa zgleda live room ...
Povečaj ...
Live room zadnji del ...
Povečaj ...
SE Electronics 2200 ....
Povečaj ...
In še okno. Sem prepričan, da "točno" takega nima nobeden :twisted: ...
Trojno steklo - najprej termopan (4/6/4), potem polno steklo 10mm in nazadnje polno 15 mm, vmes enkrat plamaval in enkrat tervol prekrit s filcem ...
Povečaj ...
Tole še čaka na izvedbo (tišler kolne in lepi cca 1500 kock za 10 difuzorjev :twisted: ) ...
Povečaj ...
Aja, še detajlček vrat - gor smo nalimali 3 cm tervol, nato še 7cm plamaval. Na koncu je "ratalo" trojno tesnenje ...
Povečaj ...
Tudi oprema je stestirana, vse funkcioniše brez težav
!
Sedaj moram sam še rack-e napolnit s stvarmi, ki jih po možnosti ne bom nikoli rabil ![]()
Kaj več prihodnjič, grem spat :wink: :twisted: :smt006
Prispevek uredil/a: andro31, 27 december 2014 - 09:53 .
Objavljeno 13 december 2007 - 04:16
Objavljeno 15 december 2007 - 02:01
Objavljeno 15 december 2007 - 03:12
Objavljeno 15 december 2007 - 05:56
Objavljeno 16 december 2007 - 09:13
Objavljeno 16 december 2007 - 11:38
0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov