Moj "studio" (MUZIKANT)
Začel
muzikant
, apr 10 2007 09:39
149 odgovorov v tej temi
Objavljeno 04 oktober 2008 - 07:00
QUOTE (muzikant @ 11. Apr 2007 15:52:15) <{POST_SNAPBACK}>
kolk smiselno je za začetek nardit pregrado med control in recording roomom? :?: kaj bi dal pa po tleh? za enkrat so še estrihi :wink:
jes je ne bi. itak. večji filing ena soba ...
www.klemenkotar.com
www.nulakelvina.com
www.nulakelvina.com
Objavljeno 11 november 2008 - 08:22
QUOTE (NLP @ 12. Apr 2007 00:05:43) <{POST_SNAPBACK}>
Sumim da imaš stene in strop iz "kilavega" materiala in da se nanj ne da kaj prida pričvrstit oz. bilokak-poceni princip fiksiranja (obstajajo sistemi ampak -$$$, pa še oni niso vsemogočni).
Ekola da pristavim mali lonček glede vseh vrst pritrditev. Sam sem pristal samo se na pritrditvah od Hilti-ja. Če ima kdo, "kilav" strop oz stena, ali pa hmm kake druge vrste stropov oz sten vam priporočam obisk njihovega salona v Trzinu. Fantje vam bodo z veseljem pomagal in prodal sistem, ki bi bil najbolj primeren za vas. Pa zadeva bo tudi držala.
lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
Objavljeno 17 november 2008 - 04:35
Desna stran je na zgornjih dveh slikcah, tam je spuščeno 15cm vmes, kjer po zadnjih odločitvah pride stena za vocal booth, leva stran od vrat, se pravi sprednja stena če gledaš iz tam kjer bo mix pozicija, pa pride v tem tednu, v soboto je bilo le toliko časa, da smo napeljali kanale za štrom in multicore.
Objavljeno 21 november 2008 - 12:45
veš jaz pa mislim da bo tvoj studio kar v redu kar pa se tiče onega saj veš ja to mora biti tako in tako in zopet tako je vse lepo in prav bi pa podal eno tako preprosto filozofijo:če človek nima česa povedati ne pomaga še tako dober prostor in oprema.
Tukaj notri boš lahko kar lepo delal in ustvarjal ti želim obilo uspeha predvsem pa zabave in to kar se da prijetne saj mislim da bo to cilj katerega želiš pred vsem doseči lep pozdrav Bortchy
Tukaj notri boš lahko kar lepo delal in ustvarjal ti želim obilo uspeha predvsem pa zabave in to kar se da prijetne saj mislim da bo to cilj katerega želiš pred vsem doseči lep pozdrav Bortchy
Objavljeno 02 junij 2009 - 10:11
Pozdravljeni!
Po dolgem času se spet nekaj dogaja v mojem placu. Žal sem moral delo za nekaj mesecev odložiti, zdaj pa je končno prišel tudi moj plac na vrsto. Po zadnjih odločitvah bodo sedaj na stropu od NOVOLITA AKUTERM plošče, po tleh bo 5mm plute ter gumificiran rebrast itison. Ves material je že doma, včeraj sem prebarval akuterm plošče, danes smo potegnili še kabel za luči. Osvetljeno bo z devetimi halogenskimi vgradnimi lučkami po 50W. Začeli smo tudi že montirat plošče na strop, če bo šlo vse po načrtih bo strop jutri gotov.
Po dolgem času se spet nekaj dogaja v mojem placu. Žal sem moral delo za nekaj mesecev odložiti, zdaj pa je končno prišel tudi moj plac na vrsto. Po zadnjih odločitvah bodo sedaj na stropu od NOVOLITA AKUTERM plošče, po tleh bo 5mm plute ter gumificiran rebrast itison. Ves material je že doma, včeraj sem prebarval akuterm plošče, danes smo potegnili še kabel za luči. Osvetljeno bo z devetimi halogenskimi vgradnimi lučkami po 50W. Začeli smo tudi že montirat plošče na strop, če bo šlo vse po načrtih bo strop jutri gotov.
Objavljeno 02 junij 2009 - 11:02
Ja saj vem to z airgapom, vendar mi je bilo dobesedno škoda v tem majhnem placu reskirati še pri vsaki steni 10cm... mislim da tudi IXI in Mark nimata 10cm airgapa po stenah
, čeprav to ni izgovor za moj plac ampak vseeno
. Vem pa da bi bilo fajn, da bi bil. Morda pa kdaj dobim priložnost za kakšen večji prostor, kjer ne bom gledal na vsak cm posebej
Objavljeno 03 junij 2009 - 01:12
BTK ... nardiš plac in delaš v njem. Škoda vsakega dneva, da se ukvarjaš z airgapom... raje naredi kakšen dober komad.
lol
Nardim okrog 100 komadov na leto na 16 m2, na stenah pa plama piramide. Brez airgapa.
Dokler imaš Adam A7 za monitoring, se nimaš kaj sekirat. Ko boš nabavil kakšne 3 sistemce s 15" basom, boš pa itak rabu večji plac.
LP
Nardim okrog 100 komadov na leto na 16 m2, na stenah pa plama piramide. Brez airgapa.
Dokler imaš Adam A7 za monitoring, se nimaš kaj sekirat. Ko boš nabavil kakšne 3 sistemce s 15" basom, boš pa itak rabu večji plac.
LP
www.mmedia.si
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov