Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

UAD-2 končno

106 odgovorov v tej temi

#91 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 10 september 2008 - 10:48

violent085.gif
... ampak zakaj si si tako zakompliciral sistem?
Nenad Patkovic

#92 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 10 september 2008 - 11:19

Nimam izbire... Če hočem uporabljat Logic Pro ter sonnoxe. Lahko bi kupil native, ampak sem vzel PoCo sonnox edition.

Kar se pa Nuenda tiče pa tko al tko od winsi dela 10x bolje kot pod osx-om.

Tako sem prisiljen uporabljat obe platformi. Logic Pro za MIDI in komade, kjer se posname par kitar, vokalnih špur itd. ter Nuendo pod Windowsi za "akustične" komade, ker ima boljši editing, itd... Eh, zakomplicirano. Bi ti moral pokazat, bi ti bilo hitro jasno. smile.gif

LP
www.mmedia.si

#93 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 11 september 2008 - 12:21

Aha, mislim da vidim povezanost/ probleme iz te teme: Steinberg Nuendo V4.2.2. ?!
Nenad Patkovic

#94 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 11 september 2008 - 01:52

Tako nekako, ja.
www.mmedia.si

#95 magicfinger

magicfinger

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 85 prispevkov

Objavljeno 12 september 2008 - 08:00

Je kdo mogoče inštaliral verzijo software 5.00 čeprav nima UAD-2 kartice?

Jaz sem to poiskusil in jezil sem se cca 3 ure shoot2.gif , na koncu sem moral narediti system restore, ker mi je vedno znova javljalo, da so windowsi našli nov hardware. Eno karto mi je prepoznalo in sem lahko uporabljal plug-ine, druge pa ne. Ko sem comp restartal pa sta bili obe karti neaktivni. V device managerju sem ju skušal aktivirati, vendar vedno ista pesem.

Zdaj sem spet na varianti 4.10.

V navodilih za software sem prebral, da je verzija 5.00 tudi za UAD-1, mogoče sem kje kaj spregledal ? ? ?

#96 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 12 september 2008 - 09:56

Meni dela normalno na UAD-1e pod Windows Vista x64 in Mac OS X 10.5.4. Na začetku, ko instaliraš, izbereš med UAD-1 in UAD-2. Mogoče nisi izbral pravilne...

LP
www.mmedia.si

#97 magicfinger

magicfinger

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 85 prispevkov

Objavljeno 13 september 2008 - 12:55

QUOTE (Blaster @ 12. Sep 2008 10:56:43) <{POST_SNAPBACK}>
Meni dela normalno na UAD-1e pod Windows Vista x64 in Mac OS X 10.5.4. Na začetku, ko instaliraš, izbereš med UAD-1 in UAD-2. Mogoče nisi izbral pravilne...

LP

Si me opogumil za še en poiskus jumping0046.gif danes pa je šlo v petih minutah in dela kot urica. strongbench.gif

Zadnjič sem poiskusil vse variante (da sem odkljukal samo UAD1), pa ni šlo. Je pa res da sem pred tem gor verzijo 4.9, samo to ne bi smelo vplivati. Verjetno sem zamučkal kakšno brezvezno stvar in se je compu čisto zavozlalo whistling.gif Glavno da zdaj špila.

#98 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 20 september 2008 - 10:26

QUOTE (DenyDoom @ 8. Sep 2008 22:14:33) <{POST_SNAPBACK}>
sam tok da vam javim, da je v moji kisti ze našraufan UAD 2 Quad Flexi beer2.gif

Nisem ti pisal na privat oprosti. Bi lahko morda javno komentiral morebitno zvočno razliko (enakih pluginov) med UAD-1 in UAD-2?!
Nenad Patkovic

#99 DenyDoom

DenyDoom

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 38 prispevkov

Objavljeno 22 september 2008 - 02:19

rad bi kupu neve clasic za 599$...vaučar je v vrednosti 500 $....a potem jim js samo nakazem 99 $ prek vise in vnovcim vaučar smile.gif all kko gre to

#100 DenyDoom

DenyDoom

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 38 prispevkov

Objavljeno 22 september 2008 - 02:21

aja sploh nisem vidu posta..hehe....pac to je moja prva kartica uad 2 tko da 1 ke nisem mel in ti ne morem opisat razlike wink.gif

#101 minimalB

minimalB

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 764 prispevkov
  • Interests:Audio, Video, Broadcast, Film, Multimedia

Objavljeno 22 september 2008 - 02:46

QUOTE (DenyDoom @ 22. Sep 2008 14:19:37) <{POST_SNAPBACK}>
rad bi kupu neve clasic za 599$...vaučar je v vrednosti 500 $....a potem jim js samo nakazem 99 $ prek vise in vnovcim vaučar smile.gif all kko gre to

Sistem na my.uaudio.com ti bo avtomatsko odbil voucher, tko da bo zate koncna cena 99$.

Ce pa bi kupil kaj cenejsega kot je 500$ pa bi dobil izbrane plugine brezplacno in razlika bi ti ostala za drugic.

Lp,

b.

#102 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 22 september 2008 - 03:07

QUOTE (DenyDoom @ 22. Sep 2008 15:21:09) <{POST_SNAPBACK}>
aja sploh nisem vidu posta..hehe....pac to je moja prva kartica uad 2 tko da 1 ke nisem mel in ti ne morem opisat razlike wink.gif

Dobro, nič hudega, vseeno hvala, se bo že našel kdo ki bo imel morda takšno kombinacijo.
Nenad Patkovic

#103 DenyDoom

DenyDoom

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 38 prispevkov

Objavljeno 22 september 2008 - 03:08

ne stekam kak si to mislo ce bi kupil recimo neve kompresor + eq kaj bi pol dobil brezplacno :S:S

#104 NLP

NLP

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov

Objavljeno 27 september 2008 - 07:24

Sonic differences btw UAD-1 and UAD-2
Nenad Patkovic

#105 turban99

turban99

Tim Urbanya

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 235 prispevkov

Objavljeno 03 oktober 2008 - 11:55

QUOTE (NLP @ 20. Sep 2008 23:26:48) <{POST_SNAPBACK}>
Nisem ti pisal na privat oprosti. Bi lahko morda javno komentiral morebitno zvočno razliko (enakih pluginov) med UAD-1 in UAD-2?!

Tudi jaz se morem malo pohvalit z UAD-2 quad DSP karto, ki se že pridno greje v mojem računalniku! Kaj se tiče razlik v samem zvoku med UAD-1 in UAD-2 ti nebi znal povedat, je pa 100% da so plug-ini na UAD-2 bolj požrešni kot pa na UAD-1! Je pa res da je na UAD-2 CPU veliko bolj sposoben kot pa na UAD-1.
V glavnem, zadevo se sigurno splača kupit, edini problem, ki nastane ko karto vgradiš,zaženeš DAW, stestiraš vse demo verzije je da se je zelo težko odločit kaj kupit oz. kako porabiti VOUCHER, ker vsi plug-ini delajo vrhunsko dobro! Tak, to je moje mnenje o UAD-2! icecream.gif
Zdaj pa grem naprej študirat kateri plug-ini si zaslužijo prioriteto in kateri ne!

Lp Tim

#106 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.883 prispevkov
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 03 oktober 2008 - 12:39

To je res malo mimo da dajo ven novo karto in nato nov SW, kateri še ni namenjen za UAD2
Po eni strani bi bilo bolje da dajo ven šele takrat ko bi bilo ready za ode karti.
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#107 turban99

turban99

Tim Urbanya

• Uporabnik
  • PipPipPip
  • 235 prispevkov

Objavljeno 07 oktober 2008 - 08:59

QUOTE (ixi @ 3. Oct 2008 13:39:32) <{POST_SNAPBACK}>
To je res malo mimo da dajo ven novo karto in nato nov SW, kateri še ni namenjen za UAD2
Po eni strani bi bilo bolje da dajo ven šele takrat ko bi bilo ready za ode karti.

Jap res je, malo nesistematično za tako firmo kot je UA! Pa še veliko dobrih plug-inov ne dela na UAD-2,kot na primer pol precision linije...
Čista kriza... Res nevem kje je finta, da na novih kartah ne delajo.

Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov