Meni dela.
Moj "studio" (MUZIKANT)
Začel
muzikant
, apr 10 2007 09:39
149 odgovorov v tej temi
Objavljeno 30 september 2007 - 06:49
Te mi pa povej kaj je gor
Zelo dolgo mi nalaga, potem pa napiše "Internet Explorer ne more prikazati te spletne strani".
Saj niti ni pomembno, to so bolj natolcevanja brez realnih danih natančnejših parametrov/ meritev. Pač nam je malo dolgčas
Zelo dolgo mi nalaga, potem pa napiše "Internet Explorer ne more prikazati te spletne strani".
Saj niti ni pomembno, to so bolj natolcevanja brez realnih danih natančnejših parametrov/ meritev. Pač nam je malo dolgčas
Nenad Patkovic
Objavljeno 30 september 2007 - 06:56
Torej med snemanjem bbom najbrž uporabljal slušalke tudi zase :wink:
saj pridejo tudi meritve čez nekaj časa
kot sem rekel rad bi samo osnovo kako bi obdelal, da malo preračunam cenovno pb. kolikšen budget naj pripravim
(mislim da se zastopimo).
Stvar bi pustil raje kar diagonalno proti temu kotu, ne bi preveč reskiral s tisto četrtokroglino. Kaj pa če bi imel obrnjeno tako kot je prvotno, pa bolj pomaknjeno naprej se pravi proti izbočenemu vogalu?
saj pridejo tudi meritve čez nekaj časa
Stvar bi pustil raje kar diagonalno proti temu kotu, ne bi preveč reskiral s tisto četrtokroglino. Kaj pa če bi imel obrnjeno tako kot je prvotno, pa bolj pomaknjeno naprej se pravi proti izbočenemu vogalu?
Objavljeno 30 september 2007 - 07:05
Glej, zdaj veš približno koliko tervola, vračunaj še lesene okvirje, tkanino, tla... in imaš približek kateremu še dodaš vsaj cca. 50%
Na pamet, čisto iz lastnih izkušenj ti predlagam v kot ali pravokotno na tisto steno, kot sem že rekel, več ne vem.
Za takšen zahtevnejši projekt se bojim, da bo moja pomoč na daljavo manj uspešna kakor pri bolj predvidljivih prostorih (pa tudi pri "običajnih" geometrijah bi bila izjemno zaželjena moja prisotnost). Težko garantiram da bo tako kot mora bit.
Na pamet, čisto iz lastnih izkušenj ti predlagam v kot ali pravokotno na tisto steno, kot sem že rekel, več ne vem.
Za takšen zahtevnejši projekt se bojim, da bo moja pomoč na daljavo manj uspešna kakor pri bolj predvidljivih prostorih (pa tudi pri "običajnih" geometrijah bi bila izjemno zaželjena moja prisotnost). Težko garantiram da bo tako kot mora bit.
Nenad Patkovic
Objavljeno 30 september 2007 - 07:10
Razumem ja. Saj ne vem kam se mi pravzaprav mudi s postavitvijo ker je res vse en dr.k za ta moment. Torej vem za peno, tervol, les, pribijem še nekih 200€ za nogice, koleščka, ketne, kavlje, tiste pene malo več še za med te stike, in to je potem v osnovi to. :wink:
Torej zaenkrat toliko, potem pa spet naprej.
Torej zaenkrat toliko, potem pa spet naprej.
Objavljeno 24 maj 2008 - 10:55
Lp!
Danes sem spet malo odprl SketchUp
in malo prebral še enkrat to temo
(koliko stvari se je že spremenilo v enem letu. Predvsem ambicije in načrti
). V tem času sem tudi že trikrat začel s RoomEq programom za meritve, da bi lahko enkrat že malo premeril prostor, pa vedno scagam
. Mimogrede mi je na glavo padla ena ideja, pa moram nujno vprašat(sicer me lahko pobere zaradi psihičnih motenj
): kaj če bi tisto večjo okroglino ločil od ostale sobe ter tam naredil nek vocalbooth/snemalnico - nekaj vmes - polkrog premer okoli 278cm; ostala pa bi mi precej bolj simetrična sobica dimenzij 350*445???
Danes sem spet malo odprl SketchUp
Objavljeno 28 september 2008 - 01:56
Zaenkrat še malo sameva
Blaster mi je dal par nasvetov, čakam še malo zaradi financ, vse skupaj se bo še malo zavleklo, ampak imam plan...
Po tleh bo laminat obično brez kakšnih hudih podlog, na stropu bo najbrž plamapur ali kaj podobnega, da bom imel dovolj višine, stene in premični bodo 10cm DP5, bas trapi pa DP 8, od difuzorjih in dodatnih stvareh bom razmišljal kasneje, ko bo to narejeno, pa da vidim kako izpade...
Blaster mi je dal par nasvetov, čakam še malo zaradi financ, vse skupaj se bo še malo zavleklo, ampak imam plan...
Po tleh bo laminat obično brez kakšnih hudih podlog, na stropu bo najbrž plamapur ali kaj podobnega, da bom imel dovolj višine, stene in premični bodo 10cm DP5, bas trapi pa DP 8, od difuzorjih in dodatnih stvareh bom razmišljal kasneje, ko bo to narejeno, pa da vidim kako izpade...
Objavljeno 29 september 2008 - 12:12
www.mmedia.si
Objavljeno 29 september 2008 - 09:37
Res je... rolko bo treba še nabavit... NLP... katero priporočaš, da mi ne skvari preveč akustike
(šala)
Ali ti morda ne bi bilo odveč "na kratko" napisati nekaj stvari, kako bi ti uredil, oziroma tisto... ne lowbudget varjanto?
Upam, da ni pretežko...(Ja, prebral sem že IXIjev in Androtov topic, pa še Markov)
Ali ti morda ne bi bilo odveč "na kratko" napisati nekaj stvari, kako bi ti uredil, oziroma tisto... ne lowbudget varjanto?
Objavljeno 29 september 2008 - 11:12
Mogoče ne bi bil problem, če bi hotel samo imet cr, sam nisem glih košarkar, ampak imam namen tud snemat not.... vem da že samo po sebi ne more biti nekaj vrhunskega, ampak pač mogoče bi se dalo zaslužit kake solde.....
, še vedno pa ni ravno plac, kjer je še spalnica in sestavljiva kuhinja z zložljivim wc-jem
Objavljeno 30 september 2008 - 07:32
Če bi rad nardil tudi kakšne "solde" iz tega, tak kot praviš, potem naredi tak kot mora bit.
Pa če rabiš tervol Dp8 10cm, ga ma en na zalogi v Mariboru 115m2
Pa če rabiš tervol Dp8 10cm, ga ma en na zalogi v Mariboru 115m2
Objavljeno 30 september 2008 - 03:22
QUOTE (Vale @ 30. Sep 2008 13:43:19) <{POST_SNAPBACK}>
Kaj boš pa z zidovi? Tervol al?
Po stenah bo DP5 10cm, po kotih pa bass trapi iz DP8
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov