Zvočniki Gigabyte GP-S6500
Začel
Tin
, jan 30 2008 07:01
74 odgovorov v tej temi
Objavljeno 25 april 2008 - 08:26
Ocky hvala fantje..tnx za pomoc. Sem uspel zmozgat varjanto ze uceraj, zvocna (emu1212m) sicer nima izhoda za slusalke, ga ima pa ojacevalec marantz, na keterega mam priklopljene missione,...tako da je posrednik med zvocno in aktivnimi zvocniki se en ojacevalec, s katerim se da vplivat na zvok (recimo lahko štelam visoke in nizke, volume...tko da sploh ne ves vec kje stelat volume in zvocne atribute..- v programu, na ojacevalcu al na zvocnikih:)...Ampak niso napačni tej mali zvočnički, čeprav mi je dokaj flat in plitek sound, je pa res da sem do sedaj bil navajen samo na audiofilske zvočnike...mogoce mi bojo usi studijski monitoriji zveneli slabo, prazno, ker naj bi kao nardili neobarvan, flat sound..., moje uho pa je navajeno na balzam? who knows...

Objavljeno 27 maj 2009 - 08:36
QUOTE (borollety @ 27. May 2009 21:02:56) <{POST_SNAPBACK}>
Kr se teh Gigagytov ne da dobit več, me zanima kateri zvočniki bi bili podobni njim (kvaliteta, cena)?
Lp
Lp
... "kvaliteta" ? hehehe

Objavljeno 06 februar 2012 - 11:34
Že dolgo nazaj so jih odmaknili s prodaje. Tako da edin če kje rabljene dobiš .. drgač pa no-go.
QUOTE (beatmakerr @ 6. Feb 2012 06:18:59) <{POST_SNAPBACK}>
Glede na to da je zadnji post star ze 3 leta me zanima, ce se se da kje v sloveniji kupit te zvocnike in ce je kdo tok prjazn in ce so se na voljo, nej prosim link prlep da si jih narocm oziroma jih grem iskat :-D
Hvala !
Lp
Hvala !
Lp
Objavljeno 24 junij 2014 - 08:22
Kolegica bi imela te zvočnike, ki jih je slišala pri meni... proda kdo, ki jih več ne uporablja za low-fi referenco? Če niso čist znucani in uničeni seveda... Pa za fair ceno...
Poznate kakšno sodobno alternativo - katere računalniške zvočničke, ki so isto cheap (ca. 30 EUR) pa da so podobno glasni in dobri...
Poznate kakšno sodobno alternativo - katere računalniške zvočničke, ki so isto cheap (ca. 30 EUR) pa da so podobno glasni in dobri...
Dodaj odgovor

1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov