Prostor za snemanje akustične kitare
Začel
fingerpic
, sep 04 2007 02:16
69 odgovorov v tej temi
Objavljeno 29 oktober 2007 - 10:01
Na eno iverko sem mislil dati spužvo za sedenje in par blazin za naslonjalo.Spodaj pa eventuelno še en absorber.No saj bomo videli.
Hvala.
Ixi-tvoj filc za ribnike je res fenomenalen.Prenese vse in še več.
NLP- ne vem kje so spravljene slike tvojega prostora(na pomoč)
Hvala.
Ixi-tvoj filc za ribnike je res fenomenalen.Prenese vse in še več.
NLP- ne vem kje so spravljene slike tvojega prostora(na pomoč)
Objavljeno 29 oktober 2007 - 11:18
Aha, no če bi bil pravi kavč, ne bi bilo potrebno, če bo pa to improvizirano pa naredi tako kot si si zadal.
Moj bivši prostor je tole (ixi je pripopal slikice in moj text):
http://www.planetaud...?t=261&start=15
(predzadnja na strani).
Sicer mi je žal, da nisem nikdar totalno pofotkal svojega starega (tretjega po vrsti) studia, bil je šolski primer DIY studia, a namenjen bolj radijskemu programu (npr. ni bilo plavajočega poda, primerne klimatizacije, vsa vrata niso bila soundproof,...). Ker prostor ni bil v moji lasti, se marsikaj ni plačalo.
Za lažjo sliko morda le: modularna akustika je bila urejena skozi slišni zvočni spekter cca. max +-8dB (do 50Hz) z dokaj zadovoljivim odmevnim časom (cca. 20ms)... čeprav bi danes še kaj "doopremil" in malo modificiral.
Prostori niso imeli primerne višine (le 2.8m), kontrolna soba prostornine nekje 60m3, kar menim da je nekoliko premalo in vocal booth prostornine malo manj kot 40m3 (ni zadovoljivo za recimo bobne).
Tolk na kratko, dokler se ne spravim delat naslednjega
Moj bivši prostor je tole (ixi je pripopal slikice in moj text):
http://www.planetaud...?t=261&start=15
(predzadnja na strani).
Sicer mi je žal, da nisem nikdar totalno pofotkal svojega starega (tretjega po vrsti) studia, bil je šolski primer DIY studia, a namenjen bolj radijskemu programu (npr. ni bilo plavajočega poda, primerne klimatizacije, vsa vrata niso bila soundproof,...). Ker prostor ni bil v moji lasti, se marsikaj ni plačalo.
Za lažjo sliko morda le: modularna akustika je bila urejena skozi slišni zvočni spekter cca. max +-8dB (do 50Hz) z dokaj zadovoljivim odmevnim časom (cca. 20ms)... čeprav bi danes še kaj "doopremil" in malo modificiral.
Prostori niso imeli primerne višine (le 2.8m), kontrolna soba prostornine nekje 60m3, kar menim da je nekoliko premalo in vocal booth prostornine malo manj kot 40m3 (ni zadovoljivo za recimo bobne).
Tolk na kratko, dokler se ne spravim delat naslednjega
Nenad Patkovic
Objavljeno 30 oktober 2007 - 12:28
ja, zadnji se je začel postavljati, ko smo zamenjali lokacijo, vse preselili in se začasno umaknil iz audio produkcije, tako da ne vem kako so sedaj poskrbeli za sestavo in implementacijo teh reči (partnerske življenske poti so se razšle)... v glavnem
zato nimam slik, ker takrat še ni bil dokončan.
Nenad Patkovic
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov