Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Windows xp in vista

• Prosimo prijavite se za odgovor
37 odgovorov v tej temi

#31 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 01 marec 2010 - 10:02

QUOTE (Katoda @ 1. Mar 2010 21:55:59) <{POST_SNAPBACK}>
to ni nč. brezveze se sekirat

Upam, da res biggrin.gif

Katoda ti si še v fazi ko pada iz kamijona ali že voziš svoj kamion z dobro zaprtim prtljažnikom biggrin.gif

#32 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 01 marec 2010 - 11:42

QUOTE (beatmakerr @ 1. Mar 2010 23:02:13) <{POST_SNAPBACK}>
Upam, da res biggrin.gif

Katoda ti si še v fazi ko pada iz kamijona ali že voziš svoj kamion z dobro zaprtim prtljažnikom biggrin.gif

pa kdaj pa kdaj se še ustavim pa poberem kakšno škatlo s ceste, drugače pa več ali manj vse mečem ven iz prtljažnika ker je po eni strani samo nepotrebna ovira. gre moj volvo počasneje kot bi lahko jumping0046.gif

#33 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 01 marec 2010 - 11:52

QUOTE (Katoda @ 1. Mar 2010 23:42:23) <{POST_SNAPBACK}>
pa kdaj pa kdaj se še ustavim pa poberem kakšno škatlo s ceste, drugače pa več ali manj vse mečem ven iz prtljažnika ker je po eni strani samo nepotrebna ovira. gre moj volvo počasneje kot bi lahko jumping0046.gif

Hmm upam, da sem pravilno dojel in da si na istem kot jaz, torej zaenkrat še prihajamo iz Somalije ali se motim biggrin.gif

#34 StaneR

StaneR

Povpraševalni PAjevec

• Uporabnik
  • Pip
  • 3 prispevkov

Objavljeno 16 maj 2010 - 12:11

QUOTE (winni @ 5. Jan 2010 22:03:02) <{POST_SNAPBACK}>
Vsekakor dobra odločitev, XPji zanekrat res ostajajo še najbolj preprost in hiter operacijski sistem v sklopu Miscrosofta.

SP3 ti prinaša kup popravkov, ki se sicer (kot je meni znano) pri audiju ne posebej poznajo, vendar nič ne zgrešiš če jih naložiš.

Driverje poskušaj najprej pobrat z uradne spletne strani, v primeru težav pa po izbrisu trenutnih naloži tiste s priloženega CDja.

Lep pozdrav,

definitivno XP-ji, Vista je bil vsestranski polom po mojih izkušnjah...sicer pa SP3 kot že omenjeno najbolj funkcionira.

#35 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 16 maj 2010 - 02:03

Na Windows Vista Ultimate x64 sem že dobre dve leti, brez ENEGA SAMEGA problema. Po performansi primerljivo z XPji, vendar veliko bolj zanesljiv sistem!
Pred kratkim sem nabavil tudi Windows 7 Ultimate x64, vendar zaradi problemov z grafiko (Steinberg zaenkrat ne podpira Direct2D GUI-a in zato 7-ka vse procesira s CPUjem), sistem NI ŠE uporaben za Cubase/Nuendo za moje potrebe.

Vse skupaj se poganja na Apple Mac Pro dual Xeon (8-core) z 8Gb RAM-a, tko da mašina 100% ni problem.

Kdor "klinca" čez Visto, je po moje še nikol ni uporabljal.

LP
www.mmedia.si

#36 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 16 maj 2010 - 02:29

QUOTE (Blaster @ 16. May 2010 15:03:21) <{POST_SNAPBACK}>
Na Windows Vista Ultimate x64 sem že dobre dve leti, brez ENEGA SAMEGA problema. Po performansi primerljivo z XPji, vendar veliko bolj zanesljiv sistem!
Pred kratkim sem nabavil tudi Windows 7 Ultimate x64, vendar zaradi problemov z grafiko (Steinberg zaenkrat ne podpira Direct2D GUI-a in zato 7-ka vse procesira s CPUjem), sistem NI ŠE uporaben za Cubase/Nuendo za moje potrebe.

Vse skupaj se poganja na Apple Mac Pro dual Xeon (8-core) z 8Gb RAM-a, tko da mašina 100% ni problem.

Kdor "klinca" čez Visto, je po moje še nikol ni uporabljal.

LP

Evo zdej bo že kkšnih 4 mescov odkar mam dual boot na računalniku, uglavnem xp-ji sp3 za ustvarjanje muske itd. , medtem ko vista za osebne stvari, šola itd... ! Vse dela brez problemov na xp-jih tko, da sm zadovoljen, res je, da še nism naštimu vst-jev gor pa nuenda, več bom lahko povedu ko bo še to gor ampak zaenkrat dela vse tko k treba biggrin.gif Čeprov, če po pravici povem tudi Vista mi ni nikoli delala težav, res nikoli tko, da tudi čez Visto ne morm pluvat hehe biggrin.gif

Drgač pa Blaster pravo mašino maš to hehe, tud jst si bom nekoč to kupil, ker pomoje šiba kot urca biggrin.gif

#37 jetam

jetam

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.057 prispevkov

Objavljeno 16 maj 2010 - 11:09

Ne vem, ali imam takšno nesrečo ali delam kaj narobe, ker meni xp-ji, naj bo SP1, 2 ali 3, na vseh računalnikih, ki jih uporabljam (AMD in Intel), neprestano žrejo živce.

V studiu imam računalnik samo za glasbo, Windowse sem optimiziral za to, če že uporabim USB ključ, ga vedno prej pregledam na drugem računalniku, da slučajno ne bi prenesel kakšnega virusa, in enostavno ne morem enega komada posnet in zmiksat, brez da bi ga restartal.

#38 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 17 maj 2010 - 01:02

Jst sm tud mel stalno sranje z XPji, z Visto niti enega! S 7ko pa tud ne teče vse tko gladko kot z Visto ... žal. Upam, da bodo poštimali.

LP
www.mmedia.si

2 uporabnikov bere to temo

0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov