Na Windows Vista Ultimate x64 sem že dobre dve leti, brez ENEGA SAMEGA problema. Po performansi primerljivo z XPji, vendar veliko bolj zanesljiv sistem!
Pred kratkim sem nabavil tudi Windows 7 Ultimate x64, vendar zaradi problemov z grafiko (Steinberg zaenkrat ne podpira Direct2D GUI-a in zato 7-ka vse procesira s CPUjem), sistem NI ŠE uporaben za Cubase/Nuendo za moje potrebe.
Vse skupaj se poganja na Apple Mac Pro dual Xeon (8-core) z 8Gb RAM-a, tko da mašina 100% ni problem.
Kdor "klinca" čez Visto, je po moje še nikol ni uporabljal.
LP
Evo zdej bo že kkšnih 4 mescov odkar mam dual boot na računalniku, uglavnem xp-ji sp3 za ustvarjanje muske itd. , medtem ko vista za osebne stvari, šola itd... ! Vse dela brez problemov na xp-jih tko, da sm zadovoljen, res je, da še nism naštimu vst-jev gor pa nuenda, več bom lahko povedu ko bo še to gor ampak zaenkrat dela vse tko k treba

Čeprov, če po pravici povem tudi Vista mi ni nikoli delala težav, res nikoli tko, da tudi čez Visto ne morm pluvat hehe
Drgač pa Blaster pravo mašino maš to hehe, tud jst si bom nekoč to kupil, ker pomoje šiba kot urca