Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Najbolj kompatibilen računalnik za home studio ?

• Prosimo prijavite se za odgovor
55 odgovorov v tej temi

#31 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 29 marec 2010 - 12:30

teli testi z CPUji so zlo tko, za vzet z distanco. se pa ne bi strinjal da je 920 waste of money ker z tistimi +xx€ dobiš HT, procesor, ki je bolj simbiozen z multi GPU platformami, maš 1366 socket, ki ga ima pravtako i9 razred, triple channel RAM strukturo, more memory bandwidth, boljši (beri hitrejši) grafični render itd

#32 Luka Goljevšček

Luka Goljevšček

Luka Goljevšček 'winni'

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 778 prispevkov

Objavljeno 29 marec 2010 - 01:19

QUOTE (Katoda @ 29. Mar 2010 01:30:00) <{POST_SNAPBACK}>
teli testi z CPUji so zlo tko, za vzet z distanco. se pa ne bi strinjal da je 920 waste of money ker z tistimi +xx€ dobiš HT, procesor, ki je bolj simbiozen z multi GPU platformami, maš 1366 socket, ki ga ima pravtako i9 razred, triple channel RAM strukturo, more memory bandwidth, boljši (beri hitrejši) grafični render itd

In seveda porabiš še kaj več kot +xx evričev, pa še triple channel pošteno preplačaš, ker zaenkrat še ne izpolnjuje zadanih obljub. Res pa da je primerjava z i5 gledana kot TRENUTNA best price/performance mašina, saj drugače zakaj ne bi nabavil kar server s kakšno desetino jeder... Druga stvar pa je, če misliš kasneje nadgrajevat sistem - potem pa vsekakor moj glas za i7.

To je stališče gledano iz tega kar berem po raznih forumih, straneh - za trdne odgovore bi bilo treba lastnoročno sprobat obe varijanti, sploh za ožje usmerjene audio aplikacije wink.gif

lp

#33 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 29 marec 2010 - 02:34

ja se strinjam, vse je odvisno koliko je posameznik pripravljen odštet za te extra bombončke :-)

#34 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 marec 2010 - 11:14

QUOTE (winni @ 28. Mar 2010 17:47:59) <{POST_SNAPBACK}>
VSTi.ji so ponavadi velikosti do nekaj MB, kar pomeni da bo dovolj velikost majhnega usb ključa. Knjižnice pa lahko imaš spravljene tudi na drugem računalniku, disku, particiji, mapi.

lp

Winni a mi lahko poveš za primer en VST, ki je ful velk vred z bankami zvokov, ker me zanima kok je vlka inštalacija, sam da bi si znal predstavljat, ker ne vrjamm, da so od east west inštrumentov majhne inštalacije, kaj šele banke zvokov ki so po 50 Gb, če ne še več !

Lp

#35 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 29 marec 2010 - 11:27

eno so plugini ala VST ali direct x, ki so v povprečju ponavadi velikosti 0,5MB-8MB/en plug-in (bundli tudi toliko večji kot jih je v zbirki+inštalacija), drugo pa VSTi instrumenti (+ še njihovi sampli, knjižnice...).

Glej, če boš resnično veliko in brezskrbno (pretiraval) nalagal vse možne plugine in instrumente (pa še kakšni morebitni drugi programi...)... to kar sem že omenil bo ti znalo v teoriji bit čez par let premalo (meni je enkrat zmanjkalo 100GB, ko sem bil v tem "interesantnem" obdobju:)), ampak tako in tako je vseeno;
če želiš da bo tvoj računalnik vedno deloval kolikor tolikor optimalno boš moral na recimo dve/tri leta vse na novo formatirat, postavljat, drugače bo sistem vedno bolj in bolj zabasan, tak da nič skrbet v vsakem primeru "imaš prav" karkoli boš storil:)smile.gifsmile.gif

Moto (iz mojih izkušenj): ne kompliciraj toliko in USTVARJAJ!!!
(pravega odgovora ni)
Nenad Patkovic

#36 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 29 marec 2010 - 11:44

QUOTE (NLP @ 30. Mar 2010 00:27:39) <{POST_SNAPBACK}>
eno so plugini ala VST ali direct x, ki so v povprečju ponavadi velikosti 0,5MB-8MB/en plug-in (bundli tudi toliko večji kot jih je v zbirki+inštalacija), drugo pa VSTi instrumenti (+ še njihovi sampli, knjižnice...).

Glej, če boš resnično veliko in brezskrbno (pretiraval) nalagal vse možne plugine in instrumente (pa še kakšni morebitni drugi programi...)... to kar sem že omenil bo ti znalo v teoriji bit čez par let premalo (meni je enkrat zmanjkalo 100GB, ko sem bil v tem "interesantnem" obdobju:)), ampak tako in tako je vseeno;
če želiš da bo tvoj računalnik vedno deloval kolikor tolikor optimalno boš moral na recimo dve/tri leta vse na novo formatirat, postavljat, drugače bo sistem vedno bolj in bolj zabasan, tak da nič skrbet v vsakem primeru "imaš prav" karkoli boš storil:)smile.gifsmile.gif

Moto (iz mojih izkušenj): ne kompliciraj toliko in USTVARJAJ!!!
(pravega odgovora ni)

Hehe maš prov NLP, se strinjam !

Ja zdej sem v fazi spoznavanja VST-jev in Cubase in itd... in zato bi rad mel vse kar je možno, da vidm kako se obnese in tisto kar mi bo res ratalo všeč in uporabno tudi kupim !
Zato se mi zdi, da mi bo teh 94 GB, ki jih imam na voljo premalo in bi rabil vsaj 200 GB, če ne 300 GB za inštalacije !
Pomoje je bolš, da rečem računalničarju nej še enkrat postav particije in mam mir neki časa, ker če bo premal bom sam živčn itd....
Zlo rad bi, da bi se dalo narditi particije z unimi programi, no sej ubistvu se da, sam se pa v večini zgubijo podatki, tko da to skor da odpade !

Sej NLP, če znaš ocenit od oka, ti lahko napišm kaj vse bom inštaliral od Vst inštrumentov, da vidiš če bi 100 GB zadostovalo ali spet kompliciram ( shit, to mi je v navadi - ni to dobr biggrin.gif )

Hvala

Lp

#37 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 30 marec 2010 - 12:34

kot sem rekel "pravega odgovora ni"!
probaj, če ni nek dodaten strošek da ti ponastavi particije oz. si jih sam če niso predragoceni podatki oz. se ne dajo backupirat in nazaj naložit... whatever... ali pa uporabljaj to kar imaš in čez dobro leto, dve, tri boš itak moral na novo winse reinštalirat in popucat sistem da bo lepo deloval.
V prvem letu, dveh boš marsikaj probaval in brisal, dokler ne prideš na "žmah"in videl kaj ti osebno paše...

JA NE KOMPLICIRAJ AMPAK USTVARJAJ!!!
... in inštaliraj, briši, eksperimentiraj maksimalno, izkušnje zmeraj prav pridejo, na koncu pa boš videl, da je vse eno te isto sra**e le vedet moraš kaj si želiš in kako naj zveni:)... medtem boš si ustvaril svoj lasten workflow in preference oz. posledično kaj potrebuješ.

... takrat si boš komaj zaželel akustike oz. da slišiš kaj sploh pacaš skupaj in kako kaj sploh vpliva na zvok... biggrin.gif
... no takrat me pocukaj, če ti bo, ti bom z veseljem pomagal, takrat bo šlo bolj za res:)
Nenad Patkovic

#38 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 marec 2010 - 12:39

QUOTE (NLP @ 30. Mar 2010 01:34:45) <{POST_SNAPBACK}>
kot sem rekel "pravega odgovora ni"!
probaj, če ni nek dodaten strošek da ti ponastavi particije oz. si jih sam če niso predragoceni podatki oz. se ne dajo backupirat in nazaj naložit... whatever... ali pa uporabljaj to kar imaš in čez dobro leto, dve, tri boš itak moral na novo winse reinštalirat in popucat sistem da bo lepo deloval.
V prvem letu, dveh boš marsikaj probaval in brisal, dokler ne prideš na "žmah"in videl kaj ti osebno paše...

JA NE KOMPLICIRAJ AMPAK USTVARJAJ!!!
... in inštaliraj, briši, eksperimentiraj maksimalno, izkušnje zmeraj prav pridejo, na koncu pa boš videl, da je vse eno te isto sra**e le vedet moraš kaj si želiš in kako naj zveni:)... medtem boš si ustvaril svoj lasten workflow in preference oz. posledično kaj potrebuješ.

Ql ql , ma ja zihr bo dodaten strošek, da se particije ponovno postavijo, ker mora podatke računalničar na svoj komp prenest in jih potem nazaj na moj komp itd...

Upam, da ne bo spet neki računu, bom pa verjetno tko naredu :

Vista 100 GB - 150 GB
Xp - 200 - 300 GB
BCK D - 400 - 500 GB
+
Dodaten 1 - 1,5 TB - za banke zvokov

Mislm, da bi to moralo potem zadostovati kar nekaj časa !

#39 kochobass

kochobass

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.264 prispevkov

Objavljeno 30 marec 2010 - 01:04

Res kompliciraš ... wink.gif

jst delam npr. z instrumenti ki ne zasedejo veliko (razen atmosphere in stylus rmx) in so čist solidni soundiči...vse odavisi kako boš pošraufal sound... sam po sebi osnoven sound pa noben ni "uporaben" ... zakaj uporaben v narekovajih, ker da sound paše v sliko ga morš skor vedno pošraufat... univerzalca ni...tvoja ušesa in sposobnost naredi sound unikaten,izstopajoč iz množice cheap soundov wink.gif

no pa kakšen kos analogne opreme čez katero spustiš sounde tongue.gif

p.s. analogno - tube driven (več njih sevede) tongue.gif

na ...24 tera diskovje ki je podprto z 8gb rama in xeon procesorjem ... wink.gif to rabiš... ja,to je samo NAS postaja ja biggrin.gif

10k€ pa boš lahko nalagu kokrčeš pluginov tongue.gif
http://geizhals.at/a514568.html

Prispevek uredil/a: kochobass, 30 marec 2010 - 02:51 .

Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik
in še kak projekt za spotoma ;)

#40 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 30 marec 2010 - 07:24

Mah bom vidu kva bom, neki bom že zglumil biggrin.gif

#41 alesko

alesko

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 145 prispevkov

Objavljeno 31 marec 2010 - 07:46

Kar se tiče prostora za OS, ti lahko povem, da imam na svojem računalniku particijo veliko 50GB, gor Nuendo, Cubase, milijon pluginov i n vst inštrumentov, pa imam še vedno več kot polovico prostora prostega. Imeti moraš samo disciplino, da si vedno banke zvokov nalagaš v za to določeno particijo ali disk, pa ne bi smel imeti problemov. Seveda, če nisi kot en pacient, ki mi je prišel tožit, da ko snema, se mu računalnik upočasni, potem sem pa ugotovil, da je shranjeval vse audio file v Program Files mapo na C disku... smile.gif

#42 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 01 april 2010 - 08:38

QUOTE (alesko @ 31. Mar 2010 08:46:30) <{POST_SNAPBACK}>
Kar se tiče prostora za OS, ti lahko povem, da imam na svojem računalniku particijo veliko 50GB, gor Nuendo, Cubase, milijon pluginov i n vst inštrumentov, pa imam še vedno več kot polovico prostora prostega. Imeti moraš samo disciplino, da si vedno banke zvokov nalagaš v za to določeno particijo ali disk, pa ne bi smel imeti problemov. Seveda, če nisi kot en pacient, ki mi je prišel tožit, da ko snema, se mu računalnik upočasni, potem sem pa ugotovil, da je shranjeval vse audio file v Program Files mapo na C disku... smile.gif

Hehe pravš C disk biggrin.gif

Drgač pa a se ti da napisat tko ene par vst inštrumentov, k so tko vred z bankami zvokov vredni par GB ( 30 - 50 GB ), ker me zanima kok je velika inštalacija približno pri tako velikih vst-jih ?

Lp

#43 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 02:06

te VSTji k jih ti misliš inštalirat so (si upam rečt) večinoma vsi bazirani na Native Instruments kontakt playerju. tako da poglej na netu kolko zavzame inštalacija samo tega samplerja/playerja in boš dobil približen odgovor. na 150gb kokr boš dal za OS particijo boš pa lahko dal cca 3,4.....40 tisoč primerkov tega vstja, če boš dajal sound banke na un 1.5 TB disk kot si trdil.

Prispevek uredil/a: Katoda, 02 april 2010 - 02:07 .

#44 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 10:03

QUOTE (Katoda @ 2. Apr 2010 03:06:22) <{POST_SNAPBACK}>
te VSTji k jih ti misliš inštalirat so (si upam rečt) večinoma vsi bazirani na Native Instruments kontakt playerju. tako da poglej na netu kolko zavzame inštalacija samo tega samplerja/playerja in boš dobil približen odgovor. na 150gb kokr boš dal za OS particijo boš pa lahko dal cca 3,4.....40 tisoč primerkov tega vstja, če boš dajal sound banke na un 1.5 TB disk kot si trdil.

Yo Katoda !

Ja glej 94 GB mam še na voljo pr XP-jih !

Evo da ti omenm največje vst-je, ki jih bom uporablju :

- Spectrasonics Omnisphere ( 32 GB )
- Spectrasonics Trilian ( 20 GB )
- Sonic Reality Ocean Way Drums Gold Edition ( 41 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Strings.Library ( 28 GB )
- EW QL RA ( 12 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Brass Library ( 17 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Platinum Brass Pro XP ( 24 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Platinum Strings Pro XP ( 28 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Woodwinds Library ( 16 GB )
- Colossus Library ( 32 GB )
- Native Instruments Komplete 6 ( 47 GB )
- Symphonic Choirs Library ( 38 GB )
- Synthogy Ivory 1.5 ( 32 GB )
- Vienna Symphonic Orchestra Pro Performance ( 53 GB )

Vse skupaj 420 GB !

Evo to so eni izmed največjih Vst-jev !

Pa zanima me, če ma kdo od omenjenih Vst-jev, če mi lahko pove koliko je velika samo inštalacija, ker banke zvokov bom itak mel na drugem disku !

Hvala

Lp

#45 kochobass

kochobass

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.264 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 11:19

QUOTE (beatmakerr @ 2. Apr 2010 11:03:52) <{POST_SNAPBACK}>
Yo Katoda !

Ja glej 94 GB mam še na voljo pr XP-jih !

Evo da ti omenm največje vst-je, ki jih bom uporablju :

- Spectrasonics Omnisphere ( 32 GB )
- Spectrasonics Trilian ( 20 GB )
- Sonic Reality Ocean Way Drums Gold Edition ( 41 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Strings.Library ( 28 GB )
- EW QL RA ( 12 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Brass Library ( 17 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Platinum Brass Pro XP ( 24 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Platinum Strings Pro XP ( 28 GB )
- EW QL Symphonic Orchestra Woodwinds Library ( 16 GB )
- Colossus Library ( 32 GB )
- Native Instruments Komplete 6 ( 47 GB )
- Symphonic Choirs Library ( 38 GB )
- Synthogy Ivory 1.5 ( 32 GB )
- Vienna Symphonic Orchestra Pro Performance ( 53 GB )

Vse skupaj 420 GB !

Evo to so eni izmed največjih Vst-jev !

Pa zanima me, če ma kdo od omenjenih Vst-jev, če mi lahko pove koliko je velika samo inštalacija, ker banke zvokov bom itak mel na drugem disku !

Hvala

Lp

beatmaker... kompliciraš na kubik! ... inštaliraj,probaj,briši če ne bo vredu... konec koncev ti garantiram da boš več kot 3/4 teh pluginov "ne uporabljal" ... wink.gif
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik

#46 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 11:24

QUOTE (kochobass @ 2. Apr 2010 12:19:34) <{POST_SNAPBACK}>
beatmaker... kompliciraš na kubik! ... inštaliraj,probaj,briši če ne bo vredu... konec koncev ti garantiram da boš več kot 3/4 teh pluginov "ne uporabljal" ... wink.gif

Stari ne kompliciram, ampak sam nočm se zaje***, da nom pol rabu kej brisat pa še enkrat hodt računalničarju itd...

Sam sprašujem, da vidm kako pa kaj in sm skor zihr, da te Vst inštrumente, ki sem napisal bom zihr uporabil, ker sem slišal kako zvenijo in je res tko k treba biggrin.gif

Sej Kocho lahko mi ti poveš kok je vlka inštalacija pr ew ql strings library in strings pro xp ? Sam, da si znam predstavljat kako pa kaj !!!

Lp

#47 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 12:49

men se zdi da ti ne razumeš kako poteka inštalacija teh pluginov. boš zalaufu inštalacijo za Omnisphere, te bo vprašal kam naj shrani VST inštrument (ki je velik nekaj manj kot 80mb), ti boš izbral verjetno C:/program files/steinberg/vstplugins/ , ga bo notr shranu. nato te vpraša kam naj shrani sound banko, ki je velko par deset GB in ti si izbereš un 1.5TB disk. thats it. zdej od 94gb OS particije odštej 80mb, ki ti jih je zasedlo za za Omnisphere plugin in maš tolko kolo maš.

a je to to ? ni mi jasno ker se mi zdi da nonstop ponavljaš to vprašanje kolko bo inštalacija pobrala

#48 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 12:58

QUOTE (Katoda @ 2. Apr 2010 13:49:38) <{POST_SNAPBACK}>
men se zdi da ti ne razumeš kako poteka inštalacija teh pluginov. boš zalaufu inštalacijo za Omnisphere, te bo vprašal kam naj shrani VST inštrument (ki je velik nekaj manj kot 80mb), ti boš izbral verjetno C:/program files/steinberg/vstplugins/ , ga bo notr shranu. nato te vpraša kam naj shrani sound banko, ki je velko par deset GB in ti si izbereš un 1.5TB disk. thats it. zdej od 94gb OS particije odštej 80mb, ki ti jih je zasedlo za za Omnisphere plugin in maš tolko kolo maš.

a je to to ? ni mi jasno ker se mi zdi da nonstop ponavljaš to vprašanje kolko bo inštalacija pobrala

Evo to me je zanimal hehe, zdej mi je jasno !

Jst sm mislu, da recimo če je velk omnisphere 30 GB, da bo inštalacija najmanj 5 GB potemtakem bi se hitr napolnlo, ampak če je 80 MB pa sploh ni problema, banke zvokov bojo pa na unem disku ! Sam me zanima še a je podobno pri vseh teh velikih vst inštrumetnih, da majo par MB vlke inštalacije ali je lahko kje kaj drugače - kkšn east west vst ?

Hvala

Lp

#49 Katoda

Katoda

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 898 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 01:08

vse je to tam nekje, par deset mb ne več. ker te inštrumenti so lih zarad teh saound bankov/sampleov tolk velki. brez njih so počen groš

#50 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 01:17

QUOTE (Katoda @ 2. Apr 2010 14:08:14) <{POST_SNAPBACK}>
vse je to tam nekje, par deset mb ne več. ker te inštrumenti so lih zarad teh saound bankov/sampleov tolk velki. brez njih so počen groš

Super majstore !

Hvala, točno to sem rabu vedt biggrin.gif

Potemtakem morm sam še kupt 1,5 TB pa ga notr v komp fliknt pa veselo na delo biggrin.gif

jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif

#51 kochobass

kochobass

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.264 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 01:20

QUOTE (beatmakerr @ 2. Apr 2010 14:17:06) <{POST_SNAPBACK}>
Super majstore !

Hvala, točno to sem rabu vedt biggrin.gif

Potemtakem morm sam še kupt 1,5 TB pa ga notr v komp fliknt pa veselo na delo biggrin.gif

jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif jumping0046.gif

No pa mamo rešen problem.... smile.gif hehe

nevmesna... a še vedno rabiš omnispherea in pa EWQL... da vem a zbrišem iz diska al ne... rabim plac na macbooku
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik

#52 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 01:40

QUOTE (kochobass @ 2. Apr 2010 14:20:48) <{POST_SNAPBACK}>
No pa mamo rešen problem.... smile.gif hehe

nevmesna... a še vedno rabiš omnispherea in pa EWQL... da vem a zbrišem iz diska al ne... rabim plac na macbooku

Ne hvala majstore, sem že zrihtal biggrin.gif

#53 kochobass

kochobass

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.264 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 01:45

kurc... bom pa brisu... važn da je šel ratio/upload gor za 300gb smile.gif lol
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik

#54 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 02:29

QUOTE (kochobass @ 2. Apr 2010 14:45:57) <{POST_SNAPBACK}>
kurc... bom pa brisu... važn da je šel ratio/upload gor za 300gb smile.gif lol

Hehe no vidš vse je za neki dobr biggrin.gif

A ti ne rabš tega al kako, ker to so dobri vst-ji biggrin.gif

#55 kochobass

kochobass

PA PRO USER

• Uporabnik
  • PipPipPipPipPip
  • 1.264 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 03:35

malokrat rabim štrajh (plastiko) ... samo v extremnih primerih. Drugače pa od zdej dalje rajši pokličem koga da odbode the real thing...pa da je zadeva rahlo razglašena,posname duplexe... oktavo višje,2 oktave višje... spodi nalimaš še kšn "cheap" štrajh pa maš lepo sekcijo ki zveni originalno wink.gif
Adam
Gušti
Anavrin
Moj experimental mjuzik

#56 beatmakerr

beatmakerr

Audioholik

• Uporabnik
  • PipPipPipPip
  • 667 prispevkov

Objavljeno 02 april 2010 - 05:52

QUOTE (kochobass @ 2. Apr 2010 16:35:14) <{POST_SNAPBACK}>
malokrat rabim štrajh (plastiko) ... samo v extremnih primerih. Drugače pa od zdej dalje rajši pokličem koga da odbode the real thing...pa da je zadeva rahlo razglašena,posname duplexe... oktavo višje,2 oktave višje... spodi nalimaš še kšn "cheap" štrajh pa maš lepo sekcijo ki zveni originalno wink.gif

Ja to je pa tudi res biggrin.gif

1 uporabnikov bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov