Objavljeno 10 januar 2009 - 09:45
Kartico sem sprobal že na 4 različnih računalnikih (sicer imajo vsi Windows XP OS, pa pri čisto vseh sem dobil tisto opozorilo --> "continue anyway") in še najbolše je delalo na kompu od bratranca, saj tam ne rabim izklučit kabla, predn znova zaženem ali vgasnem računalnik. Res pa je da ko se windowsi naložijo, zvoka ni, ampak morem kabl vzet ven pa ga ponovno vključit, pol pa dela. Edino ene stvari pa še vedno ne zastopim. Zaj ne vem al so krivi XP-ji? Na katerem OS si ti takrat sprobal ixi? Si ti takrat mogoče sprobal hkrati poslušat kakšno matrico recimo na youtube.com in probal hkrati snemat? Nekaj cajta poslušam matrico in mam npr. zravn vklopljen kr snemalnik zvoka in takoj ob pritisku na gumb "snemaj" se ta matrica iz youtube dvigne za par not oz. se začne predvajati višje. Takrat si rekel da je to neki sample rate problem, pa sem jaz takrat to probo spremenit, pa je isti k****. Kaj pa če je s kartico kaj narobe (si ti čisto vse sprobal takrat ixi, tudi snemat?)?
No skratka, da povzamem, sem zelo nezadovoljen s to kartico, ker je totalno nekompatibilna, ker je nemogoče, da na 4 različnih računalnikih vsaj na enem nebi normalno delala. Probal bom še edino visto naložit, pa bomo vidli, če bo tam kaj boljše. Še ma kdo kako drugo rešitev?
Lp in hvala,
Housy