Piskotki

Skoči na vsebino

Slika

Presonus AudioBox - problem

40 odgovorov v tej temi

#31 Blaster

Blaster

PA PRO USER

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1.280 prispevkov

Objavljeno 07 november 2008 - 08:07

QUOTE (ixi @ 7. Nov 2008 18:12:24) <{POST_SNAPBACK}>
Jst sem mu hotu povedat naj proba v windowsih nastav pa winmedia player zalaufa, pa da vidmo kej je problem ???

lpX

Upssss.... ashamed0002.gif
www.mmedia.si

#32 alesko

alesko

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 145 prispevkov

Objavljeno 08 november 2008 - 09:13

Par vprašanj?
Je inštalacija potekala normalno? Si sledil pravilnemu zaporedju inštaliranja in priključevanja, kot je naveden pri Presonusu?
Ti v Device managerju javlja kako napako pri napravi?

Pa ne verjet, da so vsi USB porti enaki. Poskusi z menjavo kabla na različne USB porte, še posebej, če je to port na sprednji strani računalnika, ki zna bit včasih malo sumljivo zvezan...

Če pa nič ne špila, dostavi vse skupaj (karto in računalnik) v Audio Pro, pa fantje preverijo zadevo...

#33 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov
  • Interests:Glasbena produkcija in petje

Objavljeno 08 november 2008 - 10:46

QUOTE (alesko @ 8. Nov 2008 11:13:54) <{POST_SNAPBACK}>
Par vprašanj?
Je inštalacija potekala normalno? Si sledil pravilnemu zaporedju inštaliranja in priključevanja, kot je naveden pri Presonusu?
Ti v Device managerju javlja kako napako pri napravi?

Pa ne verjet, da so vsi USB porti enaki. Poskusi z menjavo kabla na različne USB porte, še posebej, če je to port na sprednji strani računalnika, ki zna bit včasih malo sumljivo zvezan...

Če pa nič ne špila, dostavi vse skupaj (karto in računalnik) v Audio Pro, pa fantje preverijo zadevo...

Sem delal po navodilih pa je šlo normalno vse, nobene napake v device managerju, pa tud na zadnji strani računalnika sem samo priklapljal, toda brez uspeha.

#34 NLP

NLP

arhitekt spektralnih platform prostora in časa

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5.982 prispevkov
  • Interests:NIČ! ... pa malo akustike.<br />Trenutna zaposlitev:<br />arhitekt spektralnih platform prostora in časa

Objavljeno 08 november 2008 - 11:52

Kaj imaš enako konfiguracijo kot Housy?
Če ne, potem je to stvar druge debate.
Nenad Patkovic

#35 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 12 november 2008 - 02:59

Si mogoče že kaj sprobal ixi?

#36 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 13 november 2008 - 05:49

ixi, jaz sem danes na novo inštaliral windowse, in sem probal obojne drajvere (priložene in tiste iz linka) pa je po končani inštalaciji vse delalo, kak pa sem znova zagnal računalnik, pa tema.

#37 ixi

ixi

PA MAYOR

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3.883 prispevkov
  • Interests:Recording&amp;Mixing&amp;Mastering&amp;ostalo kar sodi poleg....:)

Objavljeno 13 november 2008 - 05:59

EVo zedal bela BP.
Le ko sem prvič installal driverje se je nek zaciklalo pol pa drugič je blo OK
.: IXI ¤ GregA Šmalc ¤ 040/520-486 :.

#38 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 20 november 2008 - 06:00

Mi lahko ti ixi ali nekdo drug prosim pove, kje si spremenim sample rate v cubase, ker enostavno ne najdem, vse sem prestisko?

P.S. --> sem našel, samo mi nekatere komade še vedno tak malo smešno predvaja, če mam vklopljen cubase, zakaj to, morem slučajno še toti frame rate nastavit al kaj, da bo delalo normalno, ker če zalaufam isti komad ko mam izkloplen cubase mi dela ok.

Lp,

Housy

#39 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 23 november 2008 - 09:04

Zvočna mi še vedno ne dela tak ko treba, kot da ma neke kratke stike. Recimo stisnem record in po 2 sekundah kr neha snemat. Pa če na youtube pogledam kak posnetek, se slišijo taki mali poki. Zgleda da res ni kompatibilna z mojima dvema računalnikoma. Bom še probal en računalnik dobit, pa bomo vidli kaj bo, upam na najbolše. Drugič bom res rajši poslušal, pa še rajši 2 mesca šparal, kot pa da mam toliko problemov

Lp,

Housy

#40 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 10 januar 2009 - 09:45

Kartico sem sprobal že na 4 različnih računalnikih (sicer imajo vsi Windows XP OS, pa pri čisto vseh sem dobil tisto opozorilo --> "continue anyway") in še najbolše je delalo na kompu od bratranca, saj tam ne rabim izklučit kabla, predn znova zaženem ali vgasnem računalnik. Res pa je da ko se windowsi naložijo, zvoka ni, ampak morem kabl vzet ven pa ga ponovno vključit, pol pa dela. Edino ene stvari pa še vedno ne zastopim. Zaj ne vem al so krivi XP-ji? Na katerem OS si ti takrat sprobal ixi? Si ti takrat mogoče sprobal hkrati poslušat kakšno matrico recimo na youtube.com in probal hkrati snemat? Nekaj cajta poslušam matrico in mam npr. zravn vklopljen kr snemalnik zvoka in takoj ob pritisku na gumb "snemaj" se ta matrica iz youtube dvigne za par not oz. se začne predvajati višje. Takrat si rekel da je to neki sample rate problem, pa sem jaz takrat to probo spremenit, pa je isti k****. Kaj pa če je s kartico kaj narobe (si ti čisto vse sprobal takrat ixi, tudi snemat?)?

No skratka, da povzamem, sem zelo nezadovoljen s to kartico, ker je totalno nekompatibilna, ker je nemogoče, da na 4 različnih računalnikih vsaj na enem nebi normalno delala. Probal bom še edino visto naložit, pa bomo vidli, če bo tam kaj boljše. Še ma kdo kako drugo rešitev?

Lp in hvala,

Housy

#41 Housy

Housy

Zgleden PAjevec

• Uporabnik
  • PipPip
  • 115 prispevkov

Objavljeno 18 januar 2009 - 04:48

Ne morem verjet, da mi je uspelo zvočno usposobit strongbench.gif hvala bogi, požrla mi je ogromno živcov violent085.gif Sem še enkrat naložil Windows XP SP3, pa sem tiste najnovejše drajvere dol potegno, pa gre, lahko recimo na youtube predvajam in hkrati tudi snemam.

Dodaj odgovor

2 uporabnikov bere to temo

0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov