Preden sem uspel twine postavit horizontalno ravno toliko, da nisem mixing pozicije zavzel s stolom obešenim iz stropa.
pozicija monitorjev je fukjena stvar. Če daš Focal SM9 in Focal Twin na isto pozicijo tud Twini praktično pometejo z SM9kami.
Ko sem si akustično mal porihtal plac sem bil tud neverjetno navdušen nad tem kako špilajo Tascam VL-X5, ki so prej zveneli slabše kot MAcbook
Ko sem adam Sub 12 slišal pri Tibu mi je bil nor subwoofer, ko sem ga pa nesel domov in pač prklopu sm pa ugotovil da je kot da ga sploh nisem..
Ko sem slišal Twine pri Timu zraven Solotov mi ni blo jasn kako sem sploh lahko mixal na tak drek od monitorjev.
Ko sem twine prinesel domov in jih postavil kjer so bli prej soloti sem si bruhnil v usta.
Jantex, če mene vprašaš si pač našel sweet-spot za določen tip monitorja, ampak o samih monitorjih to ne pove popolnoma nič, razen tega da smo v letu 2014 kjer je že najcenejši zvočnik vsaj soliden, in bo v dobrem placu na dobri postavitvi delal vsaj solidno dobro, z izkušnjami ki si jih pa nabral kot engineer pa boš soliden mix nardil tud na Genius zvočnike, se mi pa dopade tvoja osebna izkušnja.
Ampak vsak bo priporočal monitor ki dela dobro v njegovem placu... Resnica? Sposod si par parov, vrž jih v svoj plac, kup tistega ki v tvojem placu najboljše dela.
Sej če se ne motim si mel čez Twine kar nekaj stvari za povedat medtem ko si hvalil Genelece, jaz pa vedno ko sem imel enega zraven drugega genelecov nisem prebavljal. (ko ni focalov zravn so mi prav ok). Pa so twini tud v cel kup studijih 
Prispevek uredil/a: Ploki, 05 oktober 2014 - 12:05 .