Nabava Macbook Pro
Začel
Sclabo
, mar 03 2010 08:57
12 odgovorov v tej temi
Objavljeno 03 marec 2010 - 11:43
QUOTE (Sclabo @ 3. Mar 2010 08:57:01) <{POST_SNAPBACK}>
Zdravo.
Vprašanje za vse jabkarje in ostale:
Kje se pri nas splača kupit:
Prenosnik Apple MBook Pro 15" (z0gs000gg/cr/320)
Na Aperio sem že gledal.
Vprašanje za vse jabkarje in ostale:
Kje se pri nas splača kupit:
Prenosnik Apple MBook Pro 15" (z0gs000gg/cr/320)
Na Aperio sem že gledal.
Počaki kak mesec ali dva z nakupom... pridejo i5 in i7 procesorji v macbook proje... takrat bodo "stari" modeli cenejši,"novi" bodo pa hudo boljši!
nebi sploh rad primerjal dual core-a proti i7 ...
Objavljeno 03 marec 2010 - 11:46
QUOTE (kochobass @ 3. Mar 2010 11:43:23) <{POST_SNAPBACK}>
Počaki kak mesec ali dva z nakupom... pridejo i5 in i7 procesorji v macbook proje... takrat bodo "stari" modeli cenejši,"novi" bodo pa hudo boljši!
Ja ? Zakaj se pa gre tale i5 in i7 ? Kakšne bodo pa kaj cene ? A je že kej znano ? Drgač loh še kej počakam seveda...
Objavljeno 03 marec 2010 - 01:07
novi intelovi procesorji so to ...
macbook linija bo zdej zdej osvežena,tako kot je osvežena vsako leto spomladi. Cene bodo ostale enake pomoje da bistvenih razlik ne bo. recimo tko, zdej ne bo več Intel core duo 2 procesorjev,ampak bodo samo i3,i5,i7 linije ...
tukaj je test najmočnejšega mobile procesorja v primerjavi z ostalimi proc-i ...in se gladko poščije na vse
http://hothardware.c...-Review/?page=6
trenutno je najslabši čas za nakup macbookproja ... ker bo zastaral v roku treh mesecev in zgubil pomoje da glih 50% cene. Če ga rabiš za audio in resno požrešne zadeve,potem počakaj!
bo pa v macbook projih tiktakal verjetno da i5, v najdražjem 17" modelu pa zihr i7 procesor...
macbooki pa zihr dobijo i3.. no ja,skor zihr
moje ugibanje
macbook linija bo zdej zdej osvežena,tako kot je osvežena vsako leto spomladi. Cene bodo ostale enake pomoje da bistvenih razlik ne bo. recimo tko, zdej ne bo več Intel core duo 2 procesorjev,ampak bodo samo i3,i5,i7 linije ...
tukaj je test najmočnejšega mobile procesorja v primerjavi z ostalimi proc-i ...in se gladko poščije na vse
http://hothardware.c...-Review/?page=6
trenutno je najslabši čas za nakup macbookproja ... ker bo zastaral v roku treh mesecev in zgubil pomoje da glih 50% cene. Če ga rabiš za audio in resno požrešne zadeve,potem počakaj!
bo pa v macbook projih tiktakal verjetno da i5, v najdražjem 17" modelu pa zihr i7 procesor...
macbooki pa zihr dobijo i3.. no ja,skor zihr
Objavljeno 05 marec 2010 - 11:07
Pozdrav,
nabavil sem pro-ja pred kakimi 5 meseci, pa mi je zdaj čez noč začel "bremzat" in rabi par minut za vsako sranje in je treba vse force quit-at.....
Pa ne vem, če naj popizdim ali kam naj grem to šraufat... Ko da je procesor na 20 %...
a ma kdo kako idejo?
Kje majo garant servis al nekaj...
Hvala
lp!
nabavil sem pro-ja pred kakimi 5 meseci, pa mi je zdaj čez noč začel "bremzat" in rabi par minut za vsako sranje in je treba vse force quit-at.....
Pa ne vem, če naj popizdim ali kam naj grem to šraufat... Ko da je procesor na 20 %...
a ma kdo kako idejo?
Kje majo garant servis al nekaj...
Hvala
lp!
To je vse R´N´R !
Objavljeno 05 marec 2010 - 11:35
hja. men na mac pro je to zacel isto delat in se je izkazal da je sistemski disk bil kaput.. sem zamenjal in spet je bla raketa. Se je pa poznal na vsaki stvari k sm jo pognal, k je rabu predolg in pa tud freeznu je kr sred miksanja, snemanja itd... sicer pa sej mas garancijo ce je 5 mesecev star
Objavljeno 05 marec 2010 - 03:14
če kupuješ meka ga kupi iz uk-ja ... še bolje pa iz kanade ali amerike. Imaš kako žlahto gor?
Ali pa če imaš žlahto v ne EU deželi,kupiš lepo v ameriki, ti ga mal obdavčijo&ocarinijo (na računu ti dajo manjšo ceno po možnosti), kupec je kao iz hrvaške... na meji zahtevaš povrnitev davka&ga švercneš čez mejo...
pa si zmagu
servis maš uraden na letališki (btc) ... FMC
Ali pa če imaš žlahto v ne EU deželi,kupiš lepo v ameriki, ti ga mal obdavčijo&ocarinijo (na računu ti dajo manjšo ceno po možnosti), kupec je kao iz hrvaške... na meji zahtevaš povrnitev davka&ga švercneš čez mejo...
pa si zmagu
Objavljeno 05 marec 2010 - 03:54
QUOTE (kochobass @ 5. Mar 2010 16:14:12) <{POST_SNAPBACK}>
ga boš men v pro servis prnesu
Objavljeno 05 marec 2010 - 03:58
QUOTE (Katoda @ 5. Mar 2010 15:54:07) <{POST_SNAPBACK}>
ga boš men v pro servis prnesu 
katoda... umm,jst sm meu svojga maca nedolgo nazaj tam na popravilu? se mogoče poznava midva? ...
sem tvoj "sosed" kle v sparovi upravi
Objavljeno 05 marec 2010 - 04:16
QUOTE (kochobass @ 5. Mar 2010 16:14:12) <{POST_SNAPBACK}>
če kupuješ meka ga kupi iz uk-ja ... še bolje pa iz kanade ali amerike. Imaš kako žlahto gor?
btw je kaj prida če mam sestro ki živi v US ? sem razmišljal da bi mi poslala MBP kot darilo
QUOTE (kochobass @ 5. Mar 2010 16:58:44) <{POST_SNAPBACK}>
katoda... umm,jst sm meu svojga maca nedolgo nazaj tam na popravilu? se mogoče poznava midva? ... 
hahaha
k pa vem, velik vas je (strank)
Objavljeno 05 marec 2010 - 04:17
QUOTE (Katoda @ 5. Mar 2010 16:13:50) <{POST_SNAPBACK}>
btw je kaj prida če mam sestro ki živi v US ? sem razmišljal da bi mi poslala MBP kot darilo
ja sam na carini niso cepci... brez škatle naj ga pošlje pa tko... a veš,v eni torbi samo? no ja,pa da je zaščiten primerno...
ej ej, jst bi tud kej tazga...darilo od tvoje sestre v us?
Objavljeno 05 marec 2010 - 06:15
sej verjetno sem samo jst neki narobe razumu stvar. se mi zdi da sm nekje enkrat zasledu da če ti nekdo iz US pošlje neki kot gift da bojda ni treba obdavčit al neki. sicer nevem kok to res drži ali sem samo narobe interpretiral
mam pa res sestro v michiganu, ki planira da bi se v slovenijo preselila
mam pa res sestro v michiganu, ki planira da bi se v slovenijo preselila
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov