Fotke vaših studiev
Začel
NLP
, okt 12 2006 10:42
117 odgovorov v tej temi
Objavljeno 16 december 2006 - 10:14
no jaz bom v kratkem pripel slikice bodočega studia, ki je v fazi polovične izgradnje in tako dalje
P.S. Sicer nevem zakaj spada tov podforum akustični problemi... mislim da si to zasluži eno poesbno temo/podforum, še posebi če imate folk svoje home made stuide
P.S. Sicer nevem zakaj spada tov podforum akustični problemi... mislim da si to zasluži eno poesbno temo/podforum, še posebi če imate folk svoje home made stuide
Objavljeno 23 december 2006 - 11:14
QUOTE (UNDER CONSTRUCTION)
pozdrevljeni, kot vidite sem nov na forumu in z veseljem vam posljem na ogled fotke nasega home made audio studia, sam naj mi kdo razlozi kako jih lahko prilepim gor.
hvala, kristof
hvala, kristof
Ooo super DOBRODOŠEL!
Menim da je najbolje da jih pošlješ adminu recimo IXIju in ga prosiš da jih da gor!
Objavljeno 28 december 2006 - 12:52
pozdravljeni, tukaj je ena fotka, tako zgleda koncni izdelek, iscem pa se kaksno drugo, ki je bila posneta med nastajanjem.
je pa res da smo bolj malo dokumentirali, ker nismo imeli svojega fotoaparata, tako da so fotke na kompih pri frendih, cdja z arhivom pa nikakor ne najdem.
se jih bom potrudil zbrat skupaj in jih posljem...
Povečaj
lp, kristof
je pa res da smo bolj malo dokumentirali, ker nismo imeli svojega fotoaparata, tako da so fotke na kompih pri frendih, cdja z arhivom pa nikakor ne najdem.
se jih bom potrudil zbrat skupaj in jih posljem...
Povečaj
lp, kristof
ANYTHING IS POSSIBLE
Objavljeno 20 avgust 2007 - 08:05
QUOTE (satoration)
Jaz si grem zdaj pospravit, hehe, pa sposodit digitalni fotoaparat od frenda, pa postnem v naslednjih dneh...
BTW - ko sem koncno eliminiral kompjuter (nojzi maderfaker) iz "kontrolne sobe", spet lahko diham. Mislim, da je prostor za 70% tisji.
BTW - ko sem koncno eliminiral kompjuter (nojzi maderfaker) iz "kontrolne sobe", spet lahko diham. Mislim, da je prostor za 70% tisji.
to si pa ti nekam že dolgo nazaj obljubil. Zdaj si menda že pospravil :twisted:
Nenad Patkovic
Objavljeno 20 avgust 2007 - 08:23
Ne bos verjel - vceraj je bil naokrog friend od frenda z nekim digitalcem in sem na hitro fotknil plac in se danes spomnil tega "umrlega" threada... In glej ga zlomka - se ti se oglasis... Mislim, da mi bos moral pomagat pri predelavi (razen ce se preselim kam drugam...) - to je skoraj znamenje, hehe...
Dodaj odgovor
1 uporabnikov bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov