Ogromno jih programira znane plugine pa nimajo "programerske" šole. Eni tudi imajo... Pri nas v Sloveniji boš iz računalniškega faxa prišel, pa še zahtevnejše spletne strani ne boš znal prav postavit.
vem, NLP, js to dobro vem...sm v 5. letniku FRI-ja, pa ne bi mogel trditi, da sem strokovnjak na tem podrocju
ce bi res vedel sam pri sebi, da hoces samo programirati plugine in to je to, se verjetno res ne bi bilo smiselno zajebavat s tem faxom. Vendar ti kljub temu da neka znanja, ki ti posredno in neposredno koristijo pri takem delu. Poleg samega programiranja se npr. predmeti kot so teorija sistemov, osnove teorije informacije, numericna matematika,arhitektura racunalniskih sistemov-signali, konvolucija, fourierjeva transformacija, samplanje, zaokrozevanje napak, procesorji, vodila itd., spoznas tudi assembler, ki je nujen pri pisanju casovno kriticne kode. Potem recimo vodenje projektov, kjer se naucis neke smernice pri programiranju in sodelovanju v skupini ter navsezadnje ekonomika, kjer se naucis vodit posle, ce mas svoje podjetje
Seveda se da prezivet tudi brez tega, sam zakaj ne sprejeti, ce drzava casti?

Res je tudi dosti nepotrebnega balasta, vendar najdes stvari, ki te zanimajo in ki ti bojo kasneje koristile. Mogoce bo pa tekom faxa spoznal, da v bistvu ne bi programiral pluginov, ampak raje nacrtoval novi, ultrazmogljivi mikroprocesor za UAD
...zato ker sem tudi sam zelo močno o tem razmišljal pred leti
js sm tudi lani razmisljal o tem, sicer ne bi mogel reci da res močno, "močno" je malo premočna beseda

. Sm si pregledoval ze te strani, ki si jih napisal, tudi bil sem tik pred temu, da zapravim par 100 eur za knjige o dsp procesiranju, vendar je na koncu lenoba zmagala

Sm ugotovil, da grem raj kak dober komad narest, kot pa brat, kako se naredi 24 pole filter, hehe...
Ampak me tema zanima, ne vem, mogoce se ji bom nekoc popolnoma posvetil, potem ko me bo zivljenje postavilo na trdna tla, da se ne da zivet samo od dela v studiu, izdelovanja t.i. "fruity loops demo komadov" ter pohanja "ameriskih cigaret"... Zaenkrat pa se upamo!